Deze actie is afgelopen en we hebben inmiddels een winnaar geloot (Aardappelshop.nl) uit een grote groep aanmeldingen. Hou de website, social media en onze nieuwsbrief in de gaten voor toekomstige acties.


Win een online marketing strategie t.w.v. € 2.500,- !

Pure Internet Marketing is al sinds 2008 bezig met het ambacht van online marketing. Samen met onze klanten werken wij aan het realiseren van fantastische resultaten. Ons geheim? Wij nemen ons vak niet alleen bijzonder serieus, wij vinden het ook nog eens ontzettend leuk! Dit enthousiasme willen wij graag met jullie delen.

Win jij eind april een online marketing strategie t.w.v.  € 2.500,- ?

Ja, ik wil die online marketing strategie wel winnen!
[contact-form-7 id=”5297″ title=”Winactie”]

Wat kun je winnen?

Iedereen heeft al een iPad en wat heeft een reis naar de Malediven met Internet Marketing te maken? Wij geven liever een prijs weg die bij ons DNA past. Wat je kunt winnen? Een volledige online marketing strategie t.w.v. € 2.500,-, met zorg samengesteld door de online marketing consultants van Pure Internet Marketing!

In de strategie zullen alle online-marketingmiddelen worden meegenomen die interessant zijn voor jullie bedrijf. Nadat we de winnaar gekozen hebben zullen we deze middelen samen met de winnaar bepalen om tot een maatwerk strategie te komen die naadloos aansluit op de bedrijfssituatie en wensen.

Meer weten: bekijk onze online marketing strategie-pagina

Hoe kun je winnen?

Wil jij ook kans maken? Meedoen is eenvoudig en kan door je naam, bedrijfswebsite, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten op deze pagina. Hoewel het niet verplicht is zouden we het uiteraard leuk vinden als je ons ook volgt op onze socialmedia-kanalen (FacebookLinkedInInstagram).

Wie kan er meedoen?

Bíjna iedereen kan meedoen! Uiteraard moet je wel een bedrijf hebben of voor een bedrijf werken (wij hebben nog nooit een online marketing strategie als kunst aan de muur zien hangen). Omdat wij nooit werken voor meer dan één bedrijf in dezelfde regio en binnen dezelfde branche zijn concurrenten van onze huidige klanten uitgesloten van deelname. Ook andere internetmarketing-bureaus moeten we helaas uitsluiten: wij snappen dat jullie benieuwd zijn naar de inhoud van onze online marketing strategie, echter willen we graag een bedrijf écht helpen met hun strategie. Tot slot hebben ook studenten pech: online marketing leer je door zelf te oefenen, wij zijn er niet om jullie opdracht uit te voeren (hoewel we natuurlijk niks liever willen dan dat jullie met een 10 slagen ;)).

Tot wanneer kan ik meedoen?

Meedoen kan tot en met 25 april 2018, 23:59 uur.

Bekendmaking winnaar

Op donderdag 26 april zullen we alle deelnemers in een hoge hoed gooien en de winnaar trekken. De winnaar zullen we vervolgens via Facebook bekendmaken. Zorg er dus voor dat je onze Facebookpagina in de gaten blijft houden!

win een online marketing strategie