Whitepapers

Hieronder vind je onze Whitepapers. Wij hopen dat je er veel aan hebt!

A/B testen whitepaper

Beginnen met A/B testen doe je zo

Wil je zelf een A/B test opzetten, ben je op zoek naar test-idee├źn of wil je simpelweg meer weten over A/B testen? Download dan onze gratis Whitepaper met 30 pagina's boordevol aan informatie over A/B testen.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de link naar het whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Positie "oog vs. muis" onderzoek

Is een heatmap van muiscursor positie wel representatief voor waar een bezoeker kijkt? Wij zochten het voor je uit met data uit het Pure Lab. Download ons onderzoek en ontdek het verschil tussen muis en oogpositie op een website.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de link naar het onderzoek per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Overzicht alle Instagram en Facebook formaten 2021

Download nu ons handige overzicht met alle formaten voor Instagram en Facebook voor 2021. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste formaten met deze gratis download.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Starten met Google Ads

Ben je (redelijk) nieuw met Google Ads en wil je starten met dit kanaal? Download dan deze whitepaper om snel te starten met Google Ads.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

On-Page SEO Checklist 2022

Een whitepaper voor iedereen die een beter beeld wilt krijgen van de on-page optimalisatie mogelijkheden op het gebied van SEO en content en streeft naar hoge organische posities.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Google Ads bannerformaten Cheatsheet

Met deze Pure cheatsheet heb je altijd de juiste bannerformaten voor Google Ads bij de hand. Super toch?* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de cheatsheet per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Whitepaper: Starten met Facebook Ads

Met deze whitepaper maak je een vliegende start met jouw Facebook Ads. Oh, en de whitepaper is helemaal gratis.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Inhaakkalender 2022

Je marketingplanning maken was nog nooit zo makkelijk. De Pure inhaakkalender 2022 helpt je om jouw inhakers te vinden en te plannen.

* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Marktaandelen Zoekmachines 2020

Een whitepaper voor iedereen die meer te weten wil komen over zoekmachines. Van de ontstaansgeschiedenis tot de huidige marktaandelen wereldwijd en in diverse Europese landen.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

HTTP Status Code Cheatsheet

Met deze Pure cheatsheet heb je altijd de betekenis van HTTP status codes bij de hand.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de cheatsheet per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Video tutorials


Wij delen niet alleen veel kennis via ons blog en ons YouTube kanaal, maar ook hebben we speciaal voor de leergierige marketeer gratis video tutorials.

De basis van Google Ads leren

Fabian heeft een 30 minuten durende video opgenomen waarin je de basis van Google Ads en SEA gaat leren. Perfect voor iedereen die gaat starten met SEA of er simpelweg meer over wil weten.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de link naar de video per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

SEO basics leren

Wil jij leren hoe SEO werkt en wat jij kunt doen om jouw organische posities te verbeteren? Vraag dan toegang aan tot onze gratis video tutorial SEO 101.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de link naar de video per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.