Whitepapers

Hieronder vind je onze Whitepapers. Wij hopen dat je er veel aan hebt!

Starten met Google Ads

Ben je (redelijk) nieuw met Google Ads en wil je starten met dit kanaal? Download dan deze whitepaper om snel te starten met Google Ads.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

On-Page SEO Checklist 2021

Een whitepaper voor iedereen die een beter beeld wilt krijgen van de on-page optimalisatie mogelijkheden op het gebied van SEO en content en streeft naar hoge organische posities.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Overzicht alle Instagram en Facebook formaten 2021

Download nu ons handige overzicht met alle formaten voor Instagram en Facebook voor 2021. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste formaten met deze gratis download.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Inhaakkalender 2022

Je marketingplanning maken was nog nooit zo makkelijk. De Pure inhaakkalender 2022 helpt je om jouw inhakers te vinden en te plannen.

* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Marktaandelen Zoekmachines 2020

Een whitepaper voor iedereen die meer te weten wil komen over zoekmachines. Van de ontstaansgeschiedenis tot de huidige marktaandelen wereldwijd en in diverse Europese landen.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de Whitepaper per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.

Video tutorials

Wij delen niet alleen veel kennis via ons blog en ons YouTube kanaal, maar ook hebben we speciaal voor de leergierige marketeer gratis video tutorials.

SEO basics leren

Wil jij leren hoe SEO werkt en wat jij kunt doen om jouw organische posities te verbeteren? Vraag dan toegang aan tot onze gratis video tutorial SEO 101.* Nadat je op "Downloaden" klikt vragen wij je om jouw e-mailadres te bevestigen. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de link naar de video per e-mail. Hiermee meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief.