Onze consultants zijn gek op online marketing en weten er dan ook erg veel vanaf. Ons doel is de online marketing activiteiten van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor is een leuke en nuttige training voor personeel en betrokken partijen erg nuttig. Pure heeft reeds vele trainingen en workshops over online marketing gegeven. Wij vinden ons vak gaaf en willen deze passie graag delen tijdens een training.

Maatwerk op locatie

Wij geloven niet in een prefab presentatie, maar des temeer in een maatwerk oplossing. Onze trainingen zijn toegespitst op de wensen van onze klanten. Uiteindelijk dient de online marketing training tot meer inzicht en kennis bij de betrokken partijen. Op deze manier kunnen we samen tot betere resultaten komen.

SEO trainingen

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is vaak een manier van denken. De Pure SEO trainingen hebben niet als doel om mensen SEO experts te maken, maar juist om handvaten te geven bij het uitrollen van de zoekmachine optimalisatie strategie. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat de betrokken mensen duidelijk door krijgen hoe zoekmachines werken en waar je op moet letten bij een specifieke taak.

SEA trainingen

Een Google AdWords campagne opzetten vereist kennis van optimale structuur en de juiste zoekwoorden. Vervolgens komt de kunst van het optimaal inzetten van AdWords. Biedingen, conversies, strategie en analyse zijn de kernwaarden waarmee een succesvolle SEA campagne begint. Wij leren je tijdens onze training hoe je campagnes opzet, waar je op moet letten en hoe je deze het beste kunt optimaliseren.

Wil je meer weten over onze online marketing trainingen?

Neem voor een afspraak en / of offerte vrijblijvend contact met ons op. Wij delen graag onze kennis over online marketing tijdens een van onze Pure trainingen.