Wanneer Pure jouw bedrijf ondersteuning gaat bieden omtrent LinkedIn, dan is het belangrijk om toegang te verlenen aan de LinkedIn Campagnebeheer van het desbetreffende bedrijf. Hieronder staat het in stappen beschreven hoe dit precies moet.

Stap 1: Maak een connectie met het Pure Ads Account

De eerste stap is vrij eenvoudig. Je moet een connectie maken met het Pure Ads Account. Let hierbij wel op dat je jouw LinkedIn account gebruikt, die ook toegang heeft tot het Campagnebeheer account van het bedrijf.

Stap 2: Ga naar LinkedIn Campagnebeheer

Binnen LinkedIn zijn er enkele diverse lagen beschikbaar, één hiervan is de Campagnebeheer. Via het volgende link kom je eenvoudig tot deze pagina: https://www.linkedin.com/campaignmanager/

Let hierbij wel op dat je met het juiste LinkedIn account bent ingelogd, je moet natuurlijk ook zelf toegang hebben tot het Campagnebeheer account van het bedrijf.

Zodra je deze pagina hebt bezocht zou het er zo ongeveer uit moeten zien:

 

 

Stap 3: Toegang verlenen

Navigeer nu in het linkerkolom naar “Accountinstellingen” en klik vervolgens op “Toegang verlenen”. Hier kom je bij een andere pagina terecht, waarbij je op een blauwe knop genaamd Gebruiker toevoegen moet klikken. (Zie hieronder)

Vervolgens moet je in het typevak “Pure Ads Account” invoeren en selecteren. Hierbij is het belangrijk dat je minimaal een “Campagnemanager” rol toekent. Uiteindelijk zou het dus zo uit moeten gaan zien.

Stap 4: Klaar!

Je hebt Pure nu toegang gegeven tot jouw LinkedIn Campagnebeheer.