Est. 2008

De oorsprong van Pure gaat terug naar het jaar 2008. Eddie en Ralph kregen het idee om samen een website te maken voor voetbalfans. De studievrienden beginnen daarnaast nog meer succesvolle online concepten. Vele avonduren en weekenden werden er, naast een fulltime baan, keihard gewerkt, met als resultaat een gezond bedrijf en een enorme berg aan learnings. In 2012 werd besloten om de passie voor het internet en de opgedane kennis in te zetten voor andere bedrijven. Zo ontstond het Pure wat we nu kennen: een internet marketing bureau dat doelgericht werkt aan topresultaten voor klanten.

Onze filosofie

Als consultant hebben we ons bestaansrecht aan twee aspecten te danken: constant op topniveau presteren en een prettige samenwerking met onze klanten. We beseffen ons terdege dat we dit bestaansrecht in eigen hand hebben en geloven dan ook heilig in onze TALDET-kernwaarden.

Trots – Bij alles wat we doen moeten we onszelf de vraag stellen: ben ik oprecht trots op hetgeen we hebben bereikt of opgeleverd?
Aardig – Als consultants werken we met mensen, deze mensen willen we correct, aardig en vriendelijk behandelen.
Liefde – Oprechte liefde voor ons vak zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen, op de hoogte zijn van trends en altijd meer willen weten.
Doelgericht – Wij gaan altijd doelgericht te werk en stellen ons altijd de vraag wat we willen bereiken. Het einddoel succesvol bereiken is waar we genoegen uit halen.
Exceptioneel – Gemiddeld is niet goed genoeg voor ons, we willen exceptioneel zijn in alles wat we doen.
Transparant – Puur zijn in wat je doet, dat kan alleen wanneer je transparant en integer handelt. Eerlijkheid duurt het langst en dat proberen we dan ook altijd toe te passen.

Maak kennis met ons team

Wie is Eddie Borgers?

Zijn studie commerciële economie bracht Eddie naast Arnhem ook in Zaragoza, Texas en Brussel. Al vanaf zijn jeugd speelde techniek een belangrijke rol en voedde zijn nieuwsgierigheid. De wetenschap achter zoekmachines en het internet fascineert Eddie dan ook al vele jaren. Het per sé willen weten hoe en waarom zaken werken typeert zijn werkwijze. Tijdens zijn loopbaan bij de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en zorgverzekeraar VGZ heeft Eddie veel ervaring opgedaan met online marketing op een hoog niveau. Eddie is betrokken geweest bij diverse online marketing projecten voor het verbeteren van onder andere usability, conversie optimalisatie en zoekmachine marketing. Daarnaast heeft hij verschillende online marketing gastcolleges gegeven bij o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Windesheim en het Saxion in Deventer.

Wie is Ralph Wolbrink?

Ralph heeft sinds 2007 ervaring als professional op het gebied van online marketing. Hij heeft zijn studie commerciële economie in Arnhem en Dublin gevolgd, waarna hij afstudeerde in het zonnige Barcelona. Daar beet hij zich vast in het schrijven van een online marketing plan voor een vastgoed makelaar. Sindsdien is hij gegrepen door het vak en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd tot zoekmachine marketing expert. Tijdens zijn loopbaan heeft hij als online marketing en SEO specialist gewerkt voor o.a. Zoover, WeerOnline.nl en Spil Games. In deze periode heeft hij vele miljoenen bezoekers langs zien komen en geleerd om te gaan met complexe online marketing vraagstukken. Ralph is naast co-founder van Pure IM tevens lid van het Sprout Expert panel en publiceert regelmatig online marketing artikelen.

Wie is Fabian Hoogland?

Tijdens zijn studie commerciële economie kwam Fabian in aanraking met het vak dat hem het meest inspireert en motiveert, namelijk online marketing. Hij liep een half jaar stage bij een online marketing bureau en kreeg zo een kijkje in de keuken van diverse grote websites en campagnes. Na zijn stage ging Fabian bij hetzelfde bureau aan de slag als Web Analist. Gegrepen door het vak besloot Fabian ook zijn afstudeerscriptie te wijden aan dit mooie vakgebied. Voor zijn scriptie beet Fabian zich vast in het optimaliseren van het online beleid bij autoverhuur gigant Europcar. De drive om altijd te willen winnen zit er al vanaf jongs af aan in bij Fabian. Hij vindt het een prachtige uitdaging om organisaties te helpen bij het behalen van uitmuntende online resultaten.

Wie is Kay Bleekman?

Kay is in 2007 begonnen als webdesigner waar hij al snel te maken kreeg met conversie optimalisatie, usability en e-mail marketing. Zijn liefde voor online marketing begon daar al snel te groeien. Na drie jaar besloot hij om zich volledig te richten op zijn eigen online marketing bureau. In drie jaar tijd heeft hij veel bedrijven mogen helpen met het verbeteren van hun online prestaties door middel van een breed scala aan marketingdiensten. De drie jaar daar opvolgend is hij als allround online marketeer vanaf het begin betrokken geweest bij de snelgroeiende webshop Knaldeals.com. In deze jaren is hij ver de diepte in gegaan om de webshop zo optimaal mogelijk online neer te zetten, en dat resulteerde in een groot succes. Deze diepgang en oog voor detail zet hij graag in bij andere bedrijven om te zorgen voor meer online successen.

Wie is Lisa Paauwe?

Tijdens haar allereerste stage bij het Wereld Natuur Fonds is Lisa verknocht geraakt aan ‘online’. Direct daarna besloot ze haar opleiding in duale vorm te vervolgen omdat ze toen al zeker wist: daar wilde ze meer mee doen! Inmiddels is ze zeven jaar in diverse online marketingfuncties, bij o.a. Reed Business, Thuiswinkel.org en Duurzaam Gebouwd, verder. In haar loopbaan is ze onder meer betrokken geweest bij website redesign projecten, trajecten om websiteverkeer en conversie te verhogen en personalisatie in te zetten. Haar kennis en ervaring inzetten om bedrijven te helpen bij hun online groeidoelstellingen is één van haar grootste energiegevers.

Wie is Tim van Ruitenbeek?

Tim voltooide zijn opleiding Communicatie in Nijmegen en San-Francisco. Gedurende deze periode ontstond zijn interesse voor online. Afgestudeerd en wel is hij in 2013 aan zijn online-marketingcarrière begonnen als Online Marketeer bij DTC Media. Hier kwam hij in aanraking met vrijwel alle facetten binnen de online marketing waaronder SEA, Google Analytics, SEO, Display marketing, Content Management, Conversie-optimalisatie en social media. Gedurende deze periode is hij uitgegroeid van student naar online-marketingprofessional. Samen met zijn klanten bepaalt hij het liefst de online-marketingkoers om vervolgens enkel met de beste resultaten genoegen te nemen.

Wie is Nina Ibba?

Nina studeert aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en loopt een half jaar stage bij Pure. Met haar interesse in online marketing en creativiteit stort Nina zich op de online leer-projecten van Pure: WelkeKoffer.nl en FlyDriveVakantie.com. Hierbij krijgt ze te maken met alle facetten van online marketing en gaat samen met haar collega's de verdieping opzoeken.