Hi! Wij zijn Pure.

Wij zien online marketing als een nieuw ambacht. Een specialisme waar vaardigheid, ervaring en liefde de fundering vormen voor vakmanschap. Vanuit ons kantoor in Arnhem werken onze ervaren consultants aan te gekke online marketing trajecten voor diverse klanten uit heel het land. Er werken bij Pure alleen maar ervaren consultants, ons team heeft in de loop der jaren flink wat bezoekers, conversies en uitdagingen langs zien komen. Bekijk eens onze diensten om te zien waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wij zijn erg trots dat we ons digital partner mogen noemen van onder andere MonutaCitoVitesseHusqvarnaBoer-StaphorstNew Tailor, Van Bruggen AdviesgroepZEKURJanssen-Fritsen en Burgers’ Zoo.

Onze cultuur

Jezelf zijn en excelleren in hetgeen je echt gaaf vindt, dat is de fundering voor ons succes. Bij Pure geloven we in de kracht van een gemeenschappelijk deler, geen persoon is namelijk hetzelfde. Onze gemeenschappelijke deler vinden wij in ons DNA, dat is uitgeschreven in onze TALDET-kernwaarden. Deze waarden nemen wij bijzonder serieus en kun je terugvinden in de manier hoe wij zijn, maar ook hoe we werken.
TALDET-kernwaarden
Trots – Bij alles wat we doen moeten we onszelf de vraag stellen: ben ik oprecht trots op hetgeen we hebben bereikt of opgeleverd?
Aardig – Als consultants werken we met mensen. Deze mensen willen we correct, aardig en vriendelijk behandelen.
Liefde – Oprechte liefde voor ons vak zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen, op de hoogte zijn van trends en altijd meer willen weten.
Doelgericht – Wij gaan altijd doelgericht te werk en stellen ons altijd de vraag wat we willen bereiken. Het einddoel succesvol bereiken is waar we genoegen uit halen.
Exceptioneel – Gemiddeld is niet goed genoeg voor ons, we willen exceptioneel zijn in alles wat we doen.
Transparant – Puur zijn in wat je doet, dat kan alleen wanneer je transparant en integer handelt. Eerlijkheid duurt het langst en dat proberen we dan ook altijd toe te passen.

Onze geschiedenis – Est. 2008

De oorsprong van Pure gaat terug naar het jaar 2008. Eddie en Ralph werkten allebei al in online marketing en kregen het idee om samen een website voor voetbalfans te maken. De studievrienden beginnen daarnaast nog meer succesvolle (en minder succesvolle) online concepten. Vele avonduren en weekenden werden er, naast een fulltime baan, keihard gewerkt, met als resultaat een enorme berg aan learnings.

In 2012 werd besloten om de passie voor het internet en de opgedane kennis in te zetten voor andere bedrijven. Zo ontstond het Pure wat we nu kennen: een internet marketing bureau dat doelgericht werkt aan topresultaten voor klanten. Al snel werd de keukentafel ingeruild voor een klein kantoor in een verzamelpand, om uiteindelijk via een kantoor voor 6 personen door te groeien naar ons huidige kantoorpand aan de Rijn in Arnhem. Hier hebben we de faciliteiten voor werken, ontspannen, vergaderen, eten en drinken, een ruimte voor trainingen en ons eigen UX-lab.

Werken bij Pure?

Ben jij een ervaren online marketeer en zie jij het wel zitten om te werken bij Pure? Check dan snel onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar ralph@pure-im.nl. We groeien hard en zijn eigenlijk altijd wel op zoek naar ervaren toppers.

Maak kennis met ons team

Wie is Eddie Borgers?

Zijn studie commerciële economie bracht Eddie naast Arnhem ook in Zaragoza, Texas en Brussel. Al vanaf zijn jeugd speelde techniek een belangrijke rol en voedde zijn nieuwsgierigheid. De wetenschap achter zoekmachines en het internet fascineert Eddie dan ook al vele jaren. Het per sé willen weten hoe en waarom zaken werken typeert zijn werkwijze. Tijdens zijn loopbaan bij de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en zorgverzekeraar VGZ heeft Eddie veel ervaring opgedaan met online marketing op een hoog niveau. Eddie is betrokken geweest bij diverse online marketing projecten voor het verbeteren van onder andere usability, conversie optimalisatie en zoekmachine marketing. Daarnaast heeft hij verschillende online marketing gastcolleges gegeven bij o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Windesheim en het Saxion in Deventer.

Wie is Ralph Wolbrink?

Ralph heeft sinds 2007 ervaring als professional op het gebied van online marketing. Hij heeft zijn studie commerciële economie in Arnhem en Dublin gevolgd, waarna hij afstudeerde in het zonnige Barcelona. Daar beet hij zich vast in het schrijven van een online marketing plan voor een vastgoed makelaar. Sindsdien is hij gegrepen door het vak en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd tot zoekmachine marketing expert. Tijdens zijn loopbaan heeft hij als online marketing en SEO specialist gewerkt voor o.a. Zoover, WeerOnline.nl en Spil Games. In deze periode heeft hij vele miljoenen bezoekers langs zien komen en geleerd om te gaan met complexe online marketing vraagstukken. Ralph is naast co-founder van Pure tevens lid van het Sprout Expert panel en publiceert regelmatig online marketing artikelen.

Wie is Fabian Hoogland?

Tijdens zijn studie commerciële economie kwam Fabian in aanraking met het vak dat hem het meest inspireert en motiveert, namelijk online marketing. Hij liep een half jaar stage bij een online marketing bureau en kreeg zo een kijkje in de keuken van diverse grote websites en campagnes. Na zijn stage ging Fabian bij hetzelfde bureau aan de slag als Web Analist. Gegrepen door het vak besloot Fabian ook zijn afstudeerscriptie te wijden aan dit mooie vakgebied. Voor zijn scriptie beet Fabian zich vast in het optimaliseren van het online beleid bij autoverhuur gigant Europcar. De drive om altijd te willen winnen zit er al vanaf jongs af aan in bij Fabian. Hij vindt het een prachtige uitdaging om organisaties te helpen bij het behalen van uitmuntende online resultaten.

Wie is Sjoerd Hutmacher?

Al van kinds af aan was het internet voor mij een magisch portaal tot de hele wereld. Ik zal nooit vergeten dat ik als klein jongetje voor het eerst een modem aansloot en het (voor de iets oudere generatie) maar al te bekende inbeltoontje hoorde. Een passie was geboren. Veel games, websites, nieuwe vrienden en mogelijkheden later ben ik nog steeds elke dag online te vinden. Maar nu gewapend met meer kennis van de achterliggende techniek en ideeën. Na gestart te zijn met de opleiding Communicatie en Multimediadesign bleek ik toch meer feeling te hebben voor het communicatievak en ben ik doorgestroomd naar de universitaire opleiding Communicatiewetenschap. Daar leerde ik dat het beïnvloeden van mensen door middel van media mijn grote passie is. Wat zijn de beweegredenen van de mens en hoe speel ik daarop in? Dat is voor mij de continue uitdaging.

Wie is Arnoud Regterschot?

Zijn eerste stappen in de online wereld waren simpele dingen als het aanmaken van een pagina, het keuren van affiliate orders en acties aanmaken voor de website. Naarmate de tijd vorderde kreeg Arnoud steeds meer allround kennis van online marketing. Inmiddels zijn we 9 jaar verder en heeft Arnoud vanuit zijn rol als online marketeer bij The Phone House en International Wellness Resorts samengewerkt met diverse online marketingbureaus. Door in deze jaren kennis van verschillende disciplines te hebben opgedaan, kan Arnoud dit nu in de praktijk brengen en met klanten meedenken om de gewenste doelstelling te behalen.

Wie is Rien van Wolfswinkel?

Al sinds het afronden van zijn studie Commerciële Economie in 2008 helpt Rien bedrijven om succesvoller te zijn. Met zijn kennis van marketing, online marketing en sales is hij voor bedrijven een ideale sparringpartner. De afgelopen jaren is zijn interesse meer verschoven naar online marketing en is hij breed geïnteresseerd in alle disciplines. Naast zijn interesse voor online marketing weet hij veel van sport, reizen en goede series.

Wie is Lydia Groeneveld?

Lydia ontdekte tijdens haar studie Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het vakgebied online marketing. Na het afronden van meerdere stages en projecten bij Pure is Lydia dan ook aangesloten als consultant. Lydia's interesse voor online marketing komt niet uit het niets: ze maakte als kind al een eigen website, ze heeft meerdere blogs gehad en ze heeft als freelance copywriter gewerkt.

Wie is Ewoud Smedinga?

De combinatie van zijn HBO studie communicatie en zijn affiniteit met internet en tech, zorgde ervoor dat Ewoud zich al vroeg in zijn loopbaan ging bezighouden met online marketing. Waar hij tijdens zijn eerste baan zich zowel met offline als online marketing heeft bezig gehouden, verschoof de interesse vooral naar online. Het schrijven van goede webteksten, nieuwsbrieven en het optimaliseren van websites hebben de passie voor online marketing verder aangewakkerd. Daarnaast heeft Ewoud voor zijn start bij Pure redelijk wat jaren ervaring opgedaan in het beheren en optimaliseren van SEA campagnes aan klantzijde. De nieuwste ontwikkelingen in het online marketing landschap volgt hij nauwgezet en probeert hier altijd interessante learnings uit te halen die bij het optimaliseren van campagnes kunnen worden gebruikt.

Wie is Casper van Maanen?

Tijdens zijn studie Commerciële Economie kwam Casper al vroeg in aanraking met online marketing. Zowel in-house als aan de bureauzijde heeft hij een aantal jaar ervaring mogen opdoen in diverse branches. Zijn verantwoordelijkheden waren voornamelijk het beheren en optimaliseren van SEA campagnes, SEO, social media, display marketing en Google Analytics. Casper vindt het leuk om de trends en ontwikkelingen nauwlettend te volgen zodat hij dit kan toepassen voor zijn klanten. Daarnaast krijgt hij energie van het behalen van de beste resultaten en het helpen van klanten. Verder is Casper regelmatig in de sportschool te vinden en gaat hij graag een rondje hardlopen.

Wie is Thijs van Hal?

Thijs van Hal studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heeft stage gelopen bij Pure en heeft als online markteting trainee alle kneepjes van het vak geleerd. De passie voor online is begonnen op de middelbare school. Video’s delen van het ‘tot leven brengen van Lego’ door middel van stop motion ontwikkelde een passie voor online. Sindsdien heeft hij 5 jaar lang YouTube video’s gemaakt en heeft hij verschillende Instagram pagina’s opgezet. Thijs is bij Pure onder andere verantwoordelijk voor video en is online marketing consultant. Het willen weten hoe alles werkt maakt het dat hij dagelijks met veel plezier bezig is met online marketing.

Wie is Chaimae Meqrot Maskoul?

Chaimae is naast online marketing consultant ook accountmanager. Tijdens de studie commerciële economie ontdekte ze haar interesse in sales en marketing al vrij vroeg. Ze werkt graag vanuit de gedachte dat je eerst het brein van de klant goed moet begrijpen voordat je elkaar kunt helpen. Ze wil graag samen resultaat boeken, want echt resultaat bereik je immers pas wanneer je exact weet wat je klanten beweegt. Chaimae is verantwoordelijk voor het opvolgen van leads die via onze kanalen binnenkomen, maar ook is ze bezig met het leggen van contacten met interessante prospects.

Wie is Evert-Jan van Barele?

Evert-Jan is sinds 2019 werkzaam in het marketingvak. Zijn interesse in marketing begon al vroeg toen hij op 15 jarige leeftijd een Youtubekanaal oprichtte en meer te weten wilde komen over hoe je nou meer mensen naar je video’s krijgt. In 2015 is hij begonnen met de studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen en deze heeft hij in 2019 succesvol afgerond. Tijdens deze periode heeft Evert-Jan stage gelopen bij een allround vastgoedbedrijf in Oss waar hij voor twee facetten van het bedrijf een onderzoek heeft voltooid naar het bereiken van nieuwe doelgroepen in de vastgoedmarkt. Zijn stageprestaties bleken zo opmerkelijk dat hij direct na zijn studie is aangenomen bij ditzelfde bedrijf voor een fulltime-functie als marketeer. Evert-Jan heeft in het bijzonder interesse in gedragscommunicatie en conversieoptimalisatie en houdt van een data-driven aanpak. Evert-Jan heeft werkzaamheden verricht voor onder andere Prevenda, Pro-deo Makelaar en Vastgoed-Auctions.

Wie is Rico Boerboom?

Rico ontdekte zijn oneindige passie voor marketing tijdens zijn studie commerciële economie. In een halfjaar durende stage bij Mainfreight maakte hij kennis met de wondere wereld van online marketing. Na zijn studie ging hij als Online Marketeer aan de slag bij hetzelfde bedrijf. Gefascineerd door het vak en gewapend met een overdosis intrinsieke motivatie, ondersteunde hij gedurende vijf jaar alle Europese vestigingen met uiteenlopende marketing vraagstukken en fungeerde hij als primair aanspreekpunt. SEA, SEO, Google Analytics en Social Advertising behoorden o.a. tot zijn takenpakket.

Wie is Peter Slings?

Peter studeert Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Tijdens zijn studie heeft hij nog niet zoveel te maken gekregen met online marketing, maar hij voelde wel een directe interesse in het vak. Peter is opgegroeid in de online wereld. Vanaf zijn puberteit was hij niet meer van zijn beeldscherm af te slaan. Dat mondde uit in een steeds grotere interesse in de wereld achter reclame, social media en websites. Tijdens zijn zoektocht naar een stage kwam hij bij Pure uit en dat voelde als een match made in heaven. Deze stage biedt hem alle gelegenheid om zijn interesse in het online marketingvak te evolueren naar een passie en om zich te ontwikkelen als persoon en collega.