Pure Internet Marketing groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team! Wij zoeken een ervaren online marketing consultant die samen met leuke collega’s en klanten bouwt, schaaft en smeed aan meetbare top resultaten.

Wat ga je bij Pure doen

Jij wordt verantwoordelijk voor diverse klanten accounts en houd je bezig met het plannen, uitvoeren, analyseren en optimaliseren van zeer diverse online marketing campagnes. Hierbij pak je per doelstelling de juiste tools uit onze gereedschapskist. Zo hou je je bezig met Google AdWords en Bing Ads campagnes, maar ook werk je aan SEO trajecten en denk je na over conversie optimalisatie. Daarnaast is communicatie met de klanten van essentieel belang in jouw rol, je moet immers complexe zaken kunnen toelichten, de juiste vragen weten te stellen én goed advies kunnen geven. Dit vergt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, maar ook is het belangrijk dat je online marketing kennis up-to-date en van hoog niveau is.

Wat wij zoeken in jou

 • Je hebt een afgeronde HBO en/of universitaire opleiding
 • Je werkt minimaal sinds 2014 in een online marketing functie
 • Je weet de weg met je ogen dicht in Google AdWords, Google Analytics, Google Search Console en Excel
 • Jouw favoriete onderwerp op een verjaardag is de laatste algoritme update van Google
 • Je vindt het prettig om met mensen samen te werken
 • Van plannen, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid word jij niet zenuwachtig
 • Je weet zonder moeite complexe online marketing materie uit te leggen
 • Data en analyses vormen jouw beslissingen
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Oh, en jouw muzikale toevoegingen aan onze eigen Pure Spotify playlist voor uit onze Marshall speakers

Hoe ziet je dag eruit

Je start de dag op met een warme koffie of thee en werpt een blik in jouw Feedly lijst om het laatste online marketing nieuws en achtergrond verhalen te lezen. Hierna open je Google Analytics en Google AdWords om te zien hoe jouw campagnes draaien. Na deze controle is het tijd om de openstaande vragen in je e-mail te beantwoorden. Vandaag heb je verder voor een van je klanten een optimalisatie ronde ingepland, daar nemen wij goed te tijd voor en dus duik je dieper in de data en voer je gerichte acties uit om de doelstellingen te halen. Na de gezamenlijke lunch ga je met een van je collega’s op pad om bij een klant op locatie een evaluatie te voeren. Na een inspirerende sessie met de klant kom je vol goede ideeën weer op kantoor en verwerk je deze in je actielijst. Samen met jouw koppeltje heb je nog een mentor moment gepland om te kijken hoe jullie een bepaalde probleemstelling kunnen oplossen.

Wat wij jou bieden

 • Een goed salaris, reiskostenvergoeding én bedrijfsbonusvisitekaartjes-pure
 • Ervaren collega’s waar je mee kunt sparren en van kunt leren
 • Macbook én iPhone van de zaak
 • Je eigen toffe visitekaartjes
 • Een open en informele sfeer waar humor wordt gewaardeerd
 • Gratis lunch, snacks, fruit en drankjes (we bestellen regelmatig, dus je geeft je voorkeur gewoon door)
 • Regelmatig een vrijdagmiddag borrel, een kennissessie, inspiratie pizza avonden én een eigen Google Keyword Planner Quizzz
 • Begeleiding om jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling nog verder te stimuleren

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure er uit?

 1. Ten eerste zien we graag jouw motivatie en CV in onze mailbox verschijnen. Heb je voordat je dit doet nog vragen of twijfels? Bel of mail ons gerust eventjes.
 2. Als wij ook denken dat jij bij ons zou kunnen passen, dan nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking. Tijdens een informeel gesprek willen we jou leren kennen als persoon, je kennis toetsen en beantwoorden we al jouw vragen over Pure en de vacature.
 3. Hebben we allebei een goed gevoel dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek, waarbij je onder andere je mogelijke collega’s leert kennen. Voor jou handig om te zien met wie je gaat werken en voor datzelfde geldt voor hen. Dit tweede gesprek heeft vooral als doel om elkaar nog iets beter te leren kennen.
 4. Zijn we allemaal enthousiast, dan ontvang je van ons een aanbieding en hopelijk mogen we je daarna als collega begroeten (en je welkoms-pakketje bestellen).

Interesse & contact

Solliciteren? Wij noemen het liever kennismaken en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Laat je gegevens hieronder achter. Daar hoef je geen CV of motivatie aan toe te voegen (duurt lang, komt later wel). Natuurlijk mag je ook een belletje doen  via 026 71 100 92. We komen graag met je in contact!