Wanneer Pure de opzet en het beheer van een Microsoft Advertising account op zich neemt, dan voegen wij het Microsoft Advertising account toe aan ons beheeraccount. Hiermee blijft het Microsoft Advertising account altijd volledig eigendom van de klant en heeft de klant zelf inzicht in de prestaties. Pure kiest voor deze methode omdat wij transparantie zeer belangrijk vinden. Eveneens hoort een Microsoft Advertising account bij een bedrijf en moet het niet eigendom zijn en blijven van een extern bureau.

Heb je nog geen Microsoft Advertising account? Volg dan de handleiding ‘Microsoft Advertising account aanmaken‘. Vervolgens kun je Pure toegang verlenen door onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: account ID doorgeven

Elk Microsoft Advertising heeft een account ID. Om een verzoek tot toegang  te versturen is jouw account ID nodig. Vanuit de hoofdpagina ga je rechtsboven vanuit het tandwieltje naar ‘Accounts & Billing‘.

microsoft advertising pure toegang verlenen stap 1

Vervolgens vind je onder de kop ‘Account’ het ID van je account bij ‘Account number‘. Geef dit account nummer door aan één van onze consultants via contact@pure-im.nl of telefonisch via 026 – 711 00 92.

microsoft advertising pure toegang verlenen stap 2

Stap 2: toegangsverzoek Microsoft Advertising

Wanneer wij het account ID ontvangen zullen wij vanuit ons beheer een aanvraag doen tot toegangsverlening. Dit houdt niets anders in dan dat wij mee kunnen kijken en handelingen kunnen uitvoeren. Toegang verlenen gaat door in het menu vanuit ‘Accounts & Billing‘ naar ‘Requests‘ te gaan.

microsoft advertising pure toegang verlenen stap 3

Om Pure toe te staan jouw Microsoft Advertising account in te zien en/of te beheren dien je het verzoek te accepteren. Klik dan ook op ‘approve‘ in het overzicht op de Request-pagina.

microsoft advertising pure toegang verlenen stap 4

Nadat je het verzoek hebt geaccepteerd verschijnt er een pop-up ter bevestiging. Klik vervolgens op ‘Approve‘.

microsoft advertising pure toegang verlenen stap 5

Stap 3: klaar!

Je hebt Pure nu toegang gegeven tot jouw Microsoft Advertising account.