Wij adverteren graag voor jullie op Facebook. Hiervoor hebben wij toegang nodig tot jullie Bedrijfsmanager en bijbehorende accounts. Voor het aanmaken van een Facebook Bedrijfsmanager volg je de handleiding ‘Facebook Bedrijfsmanager-account aanmaken‘. Daarnaast kan je een Advertentieaccount aanmaken met behulp van de handleiding ‘Nieuw advertentieaccount aanmaken‘. Zodra je Bedrijfsmanager gereed is, ben je klaar om Pure toegang te verlenen. Daarvoor volg je onderstaande stappen.

Stap 1: log in op business.facebook.com

Log in op https://business.facebook.com.

Stap 2: ga naar Bedrijfsinstellingen

Op de overzichtspagina van je bedrijfsmanager klik je linksonder op ‘Instellingen‘. Klik vervolgens op ‘meer bedrijfsinstellingen’.

Stap 3: Pure toevoegen

In het linkermenu onder de kop ‘Gebruikers’ klik je op ‘Personen‘. Vervolgens klik je op de knop ‘Toevoegen‘.

pure toegang verlenen tot bedrijfsmanager stap 2

Om Pure toegang te verlenen voer je het e-mailadres werkplaats@pure-im.nl in. Vink ‘Beheerderstoegang‘ aan en klik op ‘Volgende‘.

pure toegang verlenen tot bedrijfsmanager stap 3

Op het volgende scherm kies je de bedrijfsmiddelen waar tot je Pure toegang wil verlenen. Om voor jullie te kunnen adverteren hebben wij toegang nodig tot het advertentieaccount en de pagina. Selecteer onder ‘Pagina’s‘ de pagina waaraan je ons wil toevoegen. Vervolgens vink je rechts aan welke toestemmingen je ons wil verlenen. Je kan ons beheerders toegang verlenen, maar ‘Inhoud publiceren‘ is voldoende.

pure toegang verlenen tot bedrijfsmanager stap 4

Onder ‘Advertentieaccounts’ selecteer je het account waarop wij kunnen adverteren. Vink hierbij links ‘Advertentieaccount beheren‘ aan. Als je gekoppelde catalogi of apps hebt kun je ons hiertoe ook toegang verlenen. Heb je al het benodigde aangevinkt? Klik dan op ‘Uitnodigen‘.

pure toegang verlenen tot bedrijfsmanager stap 5

Vervolgens krijg je een bevestiging dat de uitnodiging is verstuurd. In het overzicht staat de uitnodiging ook op ‘In behandeling’.pure toegang verlenen tot bedrijfsmanager stap 6


Gefeliciteerd, je hebt nu Pure toegang verleend tot de Facebook Bedrijfsmanager!