Wil je je Facebook Pagina beheren vanuit de Facebook Bedrijfsmanager? Om hiervoor het account aan te maken volg je de handleiding ‘Facebook Bedrijfsmanager account aanmaken‘. Volg daarna onderstaande stappen om je Facebook Pagina te koppelen.

Stap 1: log in op business.facebook.com

Log in op https://business.facebook.com.

Stap 2: ga naar Bedrijfsinstellingen

Op de overzichtspagina van je bedrijfsmanager klik je linksonder op ‘Instellingen‘. Klik vervolgens op ‘meer bedrijfsinstellingen’.

Stap 3: pagina koppelen

Kies vervolgens in het menu aan de linkerkant voor ‘Pagina’s’ en klik op ‘Toevoegen’. Kies daarna voor de bovenste optie ‘Een pagina toevoegen‘.

In het volgende scherm vul je de naam of de URL van je Facebook pagina in. Wanneer de juiste pagina verschijnt klik je hierop en klik je vervolgens op ‘Pagina toevoegen‘. Zorg ervoor dat je met het e-mailadres waarmee je in Bedrijfsmanager bent ingelogd ook beheerder bent van de Facebook Pagina.

facebook bedrijfsmanager pagina koppelen stap 3

Stap 4: klaar!

Wanneer je met het ingelogde e-mailadres al paginabeheerder bent, dan wordt de koppeling automatisch goedgekeurd.

facebook bedrijfsmanager pagina koppelen stap 4


Gefeliciteerd, je hebt nu een Facebook Pagina gekoppeld aan je Bedrijfsmanager! Wil je Pure toegang verlenen voor het beheer van de pagina en Bedrijfsmanager? Volg dan de handleiding ‘Pure toegang verlenen tot Facebook Bedrijfsmanager‘.