Wanneer Pure de opzet en het beheer van een Bing account op zich neemt, dan voegen wij een nieuw of bestaand Bing Ads account toe aan ons Bing Ads beheeraccount. Dit heeft drie voorname voordelen:

  1. Het Bing Ads account blijft altijd volledig eigendom van de klant
  2. De klant heeft altijd inzicht in de Bing Ads prestaties
  3. Pure kan normaal werken in het account zonder de inlog van de klant nodig te hebben

Pure kiest voor deze methode omdat wij transparantie zeer belangrijk vinden. Eveneens hoort een Bing Ads account bij een bedrijf en moet het geen eigendom zijn en blijven van een extern bureau. Om een Bing Ads account te koppelen aan ons beheeraccount zijn drie simpele stappen nodig.

Stap 1 – Account ID doorgeven

Elk Bing Account heeft een account ID. Om een verzoek tot toegang  te versturen is jouw account ID nodig. Deze vind je na het klikken op “Home” onder “Account”. Een account ID bestaat uit de combinatie van 8 cijfers en letters (kleine letters en hoofdletters) en kan er bijvoorbeeld zo uitzien: “B016H6K2”.

Bing Ads account id doorgeven

Stap 2 – Beheerverzoek bekijken

Nadat wij jouw Bing account ID ontvangen zullen wij een verzoek sturen tot toegangsverlening. Wij nemen contact op wanneer dit gedaan is. Vanaf dat moment is het zaak ons verzoek tot toegangsverlening te accepteren. Ga daarvoor naar jouw instellingen, rechts bovenin het scherm bij je e-mailadres. Klik daarop en kies vervolgens voor “Accounts & Billing”.

Bing ads beheer verzoek bekijken 1

Je komt nu op een pagina waar het account weergegeven staat. Kies in de grijze balk voor “Requests” en je zult daar een verzoek van Pure zien tot beheer van het account. Klik nu op “Pure has requested to manage your account B016H6K2”.

Bing ads beheer verzoek bekijken 2

Stap 3 – Bing Ads beheerverzoek accepteren

Het scherm dat nu vertoont wordt geeft informatie over het Bing Ads account van Pure Internet Marketing. Dit is ter verificatie, zodat je weet wie je toestemming geeft. Indien het verzoek er (exact) uitziet als onderstaand, dan komt het verzoek van Pure en is het goed. Klik nu op “Accept request”.

Bing Ads beheer verzoek accepteren

Gefeliciteerd. Pure heeft nu toegang tot jouw account en kan beginnen met het opzetten en/of optimaliseren van je advertenties.