Wil jij meer weten over SEO en wat jij zelf kunt doen om jouw website te verbeteren? Dan is deze eendaagse SEO cursus wat voor jou. Na het afronden van deze SEO cursus weet jij hoe Google en andere zoekmachines werken en wat jij als marketeer of copywriter kunt doen om je website te verbeteren. Wij gaan uit van de richtlijnen van Google en geven je concrete handvaten om aan zelf aan de slag te gaan. Deze cursus wordt gegeven in onze trainingsruimte in Arnhem en je trainer zal een van onze ervaren consultants zijn. Let op: er is ruimte voor maximaal acht cursisten.

Eerstvolgende SEO cursus

Data eerstvolgende SEO workshops

  • 13 januari 2022 van 9:00 tot en met 16:00

Aanmelden kan per mail naar contact@pure-im.nl of bel naar 026 711 00 92.

Locatie: Nieuwe Kade 18 te Arnhem.

Prijs: € 495,- per persoon (exclusief BTW).

Wat heb je nodig: een laptop en idealiter een Google Analytics, Google Search Console en een Google Ads account. Heb je dit niet? Geen probleem,

Inbegrepen bij deze workshop: wat te drinken, fruit en snacks (op een lege maag kun je niet leren) en ook de lunch regelen wij.

Voor wie is deze SEO cursus?

  • Online marketeers
  • Marketing managers
  • Communicatie marketeers
  • Copywriters
  • Beginnende SEO’ers
  • …iedereen met een interesse in online marketing

Inhoud van de workshop

We verdelen de workshop in drie pijlers: techniek, content en autoriteit. Maar voor we aftrappen nemen we je mee achter de schermen bij een zoekmachine: hoe werkt dat nou eigenlijk? Deze basiskennis is noodzakelijk om te begrijpen hoe je de drie pijlers kunt toepassen en interpreteren. Na deze fundering beginnen we met het technische aspect van SEO, niet dat we van plan zijn je een programmeur of webbouwer te maken, maar dit onderdeel is simpelweg wel erg belangrijk voor SEO. Je leert hoe je kunt analyseren wat de technische pijnpunten van een website zijn en wat je er concreet aan kunt doen.

De kern van de workshop gaat over content, van geschreven teksten tot afbeeldingen en video. Je leert onder andere hoe je kunt achterhalen waar jouw doelgroep naar zoekt en hoe je je contentstrategie hierop kunt aanpassen. Wil je weten hoe je voor zowel bezoekers én zoekmachines kunt schrijven? Dat komt goed uit, want ook hier geven we je concrete handvaten tijdens de workshop. Tot slot gaan we ook in op de rol van autoriteit binnen SEO en hoe jij bezig kunt zijn met het verbeteren van je linkprofiel.

Na afloop van de SEO cursus

Als je weer naar huis gaat ben je op de hoogte van SEO en heb je voor jezelf concrete actiepunten om mee aan de slag te gaan. Je krijg na afloop van de workshop het lesmateriaal doorgestuurd én ontvang je een Pure Academie certificaat van deelname en een LinkedIn vermelding. Leuk toch?

Aanmelden of heb je vragen?

Wil je je aanmelden voor een van de beschikbare dagen? Of heb je aanvullende vragen? Bel ons op 026 71 100 92 of mail naar contact@pure-im.nl. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Waarom kiezen voor Pure?

8 redenen om voor Pure Internet Marketing te kiezen.

Omdat een persoonlijke klik erg belangrijk is, geven we je deze acht redenen om voor Pure te kiezen.

Reden 1: Vakmanschap

Reden 1: Vakmanschap

Bij Pure zien we internet marketing als een ambacht. Een vak waar met oog voor detail en aandacht voor de klant gewerkt wordt aan kwaliteit.

Reden 2: Trots

Reden 2: Trots

Wij hebben een belangrijk doel: trots zijn op hetgeen we samen hebben bereikt. Oh, we leggen de lat overigens behoorlijk hoog.

Reden 3: Normaal doen

Reden 3: Normaal doen

Bij Pure tref je geen arrogantie of holle woorden. Wij komen uit het land van mouwen opstropen en “doe maar gewoon”.

Reden 4: Liefde

Reden 4: Liefde

Bij ons tref je pure liefde voor het online marketing vak. Ook na kantooruren zijn wij bezig met ons vakgebied, gewoon omdat we het tof vinden.

Reden 5: Doelgericht

Reden 5: Doelgericht

Wij werken enkel doelgericht: online marketing is pas écht succesvol wanneer je stuurt op meetbare doelen.

Reden 6: Exceptioneel

Reden 6: Exceptioneel

We leggen voor onszelf en onze klanten de lat hoog en hebben een hekel aan middelmatigheid.

Reden 7: Ervaring

Reden 7: Ervaring

Onze mensen lopen al heel wat jaren mee en hebben gewerkt aan grote, hele grote maar ook kleine websites.

Reden 8: Transparant

Reden 8: Transparant

De naam Pure is niet voor niets gekozen: open en eerlijk communiceren is essentieel voor ons. We draaien daarbij niet om de hete brij heen.