Bij Pure leer je een vak

Wij vinden ons vak fantastisch en willen je graag zo veel vertellen en leren. Daarom zijn we de Pure Academie gestart. In de Pure Academie gaan we in een klein groepje de échte verdieping opzoeken en je de handvaten geven voor het toepassen van deze kennis. Onze workshops zijn niet oppervlakkig en basaal, maar juist met diepgang en met een combinatie van theorie en praktijk leggen we een stevige fundering waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Est. 2008

Onze consultants lopen al heel wat jaren mee en kunnen je daarom vanuit ervaring veel tips en tricks uit de praktijk meegeven. Wij zijn erg trots dat we ons digital partner mogen noemen van onder andere Monuta, Cito, Vitesse, Husqvarna, CCV, Volvo Nieuwenhuijse, War Child, ZEKUR, Janssen-Fritsen en Burgers’ Zoo.

Voor wie zijn onze workshops?

  • Online marketeers
  • Marketing managers
  • Communicatie marketeers
  • UX experts
  • Startup founders
  • …iedereen met een interesse in online marketing

Aankomende workshops

Google Analytics (start 26 maart 2020) –> LET OP! Deze workshop is tot nader orde geannuleerd i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus.

In het kort: wil je meer halen uit Google Analytics? Tijdens onze workshop leer je hoe Google Analytics werkt en welke analyses jouw website verder helpen? Na deze workshop weet je welke metrics er zijn, hoe je de data kunt interpreteren én kun je pijnpunten in je website ontdekken.

Update: In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus gaat we workshop Google Analytics van 26 maart, 2, 9 en 16 april niet door. Zodra we weer in de gelegenheid zijn om een nieuwe workshop in te plannen, zullen wij dit hier melden. Heb je een vraag over één van onze workshops? Stuur dan even een email naar contact@pure-im.nl.
Meer informatie over deze workshop vind je hier.

Google Ads (start 23 april 2020) –> LET OP! Deze workshop is tot nader orde geannuleerd i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus.

In het kort: leer hoe Google Ads werkt, hoe je een goede campagne opzet én vervolgens ook beheert en optimaliseert. Na deze workshop heb je een draaiende campagne en kun je verder aan de slag met het optimaliseren van de resultaten.

Update: In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus gaat we workshop Google Ads van 23 en 30 april, 14 en 28 mei niet door. Zodra we weer in de gelegenheid zijn om een nieuwe workshop in te plannen, zullen wij dit hier melden. Heb je een vraag over één van onze workshops? Stuur dan even een email naar contact@pure-im.nl.
Meer informatie over deze workshop vind je hier.

Waar zijn onze workshops?

Wij geven onze workshops in onze speciale trainingsruimte in Arnhem. In ons kantoor aan de Rijn hebben we een heerlijke ruimte waar we in alle rust en in een ontspannen setting kunnen leren en sparren.

Heb je vragen?

Wil je meer informatie of heb je aanvullende vragen? Bel ons op 026 71 100 92 of mail naar contact@pure-im.nl.