Jouw boodschap overbrengen op een breed of juist selectief publiek, dat kan uitermate goed via Display Advertising. Met het Google Display Network (GDN) kan je bijvoorbeeld al 95% van de online Nederlanders bereiken. De diverse targeting mogelijkheden, zoals interessecategorieën of remarketing, maken Display Advertising een interessant kanaal voor vele doelstellingen.

Waarom Display Advertising?

Wanneer je je naamsbekendheid wilt vergroten, of een nieuw product wilt introduceren dan is Display Advertising erg interessant. Door de combinatie van een enorm bereik en slimme targeting is jouw doelgroep erg nauwkeurig te bereiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren op de inhoud van een pagina, het onderwerp van een website en zelfs een profiel van interesses en het zoekgedrag van mensen. Zet daar een goed uitgedachte communicatie- en marketingstrategie bij en je hebt een gouden combinatie voor het bereiken van jouw doelstellingen.

Maar ook door het inzetten van remarketing kunnen we bezoekers bereiken die eerder interesse hebben getoond in jouw product of dienst. Upsell of het reactiveren van klanten is nog een mogelijkheid bij remarketing. Essentieel is echter het uitdenken van een goede strategie om te voorkomen dat je met losse flodders schiet.

De voordelen van Display Advertising:

  • Bereik 95% van online Nederland
  • Nauwkeurig targeten van jouw doelgroep
  • Krachtig branding kanaal
  • Onder de aandacht blijven met remarketing
  • Eenvoudig en snel op te starten

Onze werkwijze

Kennismaken

Om te beginnen willen we graag jou, je collega’s en je bedrijf leren kennen. Wij zijn namelijk van mening dat je pas goede marketing kunt bedrijven wanneer je begrijpt waar je het voor doet. Natuurlijk maak jij ook gelijk kennis met de mensen met wie je gaat werken, want het is wel zo fijn om te weten wie achter de knoppen zit.

Koppeltjes vormen

Wij werken graag in koppeltjes aan projecten, waarbij beide consultants vanuit de inhoud zullen werken aan succes. Eén van onze consultants zal overigens je primaire aanspreekpunt zijn, dat is wel zo handig voor het overzicht. Het voordeel van deze werkwijze is dat er twee paar ogen naar jouw campagnes kijken en twee keer hersencapaciteit zal kraken voor het optimale resultaat. En mocht iemand op vakantie gaan, dan kan de ander het geruisloos overnemen.

Koers bepalen

Om de juiste kant op te sturen moeten we weten wat de doelstelling is. Dit is dan ook één van de eerste vragen die we je zullen stellen. Een goede Display-campagne begint daarna met een solide opzet, waarbij we kritisch kijken naar de landingspagina’s, tracking op orde brengen en een goede campagnestructuur uitdenken. Uiteraard is dit in samenspraak met jou en je collega’s. In de meeste gevallen nemen wij ook een briefing op voor de productie van een goede bannerset.

Starten

Wanneer de strategie helder is, kunnen de campagnes geactiveerd worden. De eerste bezoekers beginnen binnen te stromen en wij houden de resultaten nauwlettend in de gaten.

Maandelijkse optimalisaties

Op basis van de beschikbare data volgen analyses en optimaliseren we de campagnes. Door te kijken naar bijvoorbeeld bezoekersgedrag of kostenanalyses, bepalen we welke acties we moeten ondernemen om het succes van de campagne te verbeteren.

Communicatie en rapportage

Wij vinden het belangrijk dat jij ook begrijpt wat we doen en wat het effect is van de campagnes. Daarom communiceren we frequent, sturen we elke maand een rapportage met de belangrijkste cijfers én komen we regelmatig op bezoek om de voortgang te bespreken.

Waarom kiezen voor Pure?

8 redenen om voor Pure Internet Marketing te kiezen.

Omdat een persoonlijke klik erg belangrijk is, geven we je deze acht redenen om voor Pure te kiezen.

Reden 1: Vakmanschap

Reden 1: Vakmanschap

Bij Pure zien we internet marketing als een ambacht. Een vak waar met oog voor detail en aandacht voor de klant gewerkt wordt aan kwaliteit.

Reden 2: Trots

Reden 2: Trots

Wij hebben een belangrijk doel: trots zijn op hetgeen we samen hebben bereikt. Oh, we leggen de lat overigens behoorlijk hoog.

Reden 3: Normaal doen

Reden 3: Normaal doen

Bij Pure tref je geen arrogantie of holle woorden. Wij komen uit het land van mouwen opstropen en “doe maar gewoon”.

Reden 4: Liefde

Reden 4: Liefde

Bij ons tref je pure liefde voor het online marketing vak. Ook na kantooruren zijn wij bezig met ons vakgebied, gewoon omdat we het tof vinden.

Reden 5: Doelgericht

Reden 5: Doelgericht

Wij werken enkel doelgericht: online marketing is pas écht succesvol wanneer je stuurt op meetbare doelen.

Reden 6: Exceptioneel

Reden 6: Exceptioneel

We leggen voor onszelf en onze klanten de lat hoog en hebben een hekel aan middelmatigheid.

Reden 7: Ervaring

Reden 7: Ervaring

Onze mensen lopen al heel wat jaren mee en hebben gewerkt aan grote, hele grote maar ook kleine websites.

Reden 8: Transparant

Reden 8: Transparant

De naam Pure is niet voor niets gekozen: open en eerlijk communiceren is essentieel voor ons. We draaien daarbij niet om de hete brij heen.

Wil je meer weten over Display Advertising voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Pure denkt graag mee over de meest geschikte inzet van Display Advertising binnen jouw bedrijf.