Wie is Big-Rivers Harley-Davidson

Big-Rivers is dé officiële Harley-Davidson dealer van Gelderland. Naast een showroom met de nieuwste Harley-Davidson modellen en een ruim aanbod occasions heeft het bedrijf ook een webshop met officiële Harley-Davidson kleding en merchandise. Big-Rivers organiseert daarnaast ook veel informatieavonden, bijeenkomsten en motorritten. Kortom een paradijs voor de Harley-Davidson liefhebber.

De uitdaging

Hoe zorg je voor meer bezoekers in je showroom én verhoog je daarnaast de omzet vanuit de webshop? Het bereiken van de juiste doelgroep en online overtuigen om een proefrit te komen maken.

Onze aanpak

Door het in kaart brengen van de verschillende touchpoints in een klantreis hebben we samen met Big-Rivers verschillende online campagnes ingericht. Hierin bereiken we de doelgroep op verschillende momenten en blijven zo top-of-mind. Daarnaast hebben we voor de webshop grote slagen gemaakt door een complete SEA en SEO structuur op te zetten. In een nauwe samenwerking met de mensen van Big-Rivers zijn we hard op weg naar nog meer Harley rijders.

Resultaten

+73%
meer conversie
+95%
meer SEO verkeer
+120%
meer zichtbaarheid

We zijn tevreden over de samenwerking met Pure.

Albert van der Steen
Eigenaar Big-Rivers Harley-Davidson

“We zijn tevreden over de samenwerking met Pure. De rapporten zijn to the point, adviezen zijn onderbouwd en logisch qua aanpak in de tijd. Onze groei gaat gestaag en is behapbaar. En daarnaast is het rendement van de investering meetbaar.”