Sinds vorige week is Valentin bij Pure begonnen aan zijn afstudeerstage van een half jaar. In deze periode zal hij gaan onderzoeken hoe het Pure Lab beter op de kaart gezet kan worden. Een periode van veel leren, zien en doen bij Pure. Tijd om Valentin aan jou te introduceren.

Valentin aan het woord

Ik ben sinds 23 november begonnen bij Pure met mijn afstudeeropdracht. Ik zal in het kort wat vertellen over mijzelf. Mijn naam is Valentin Jarrin Pazmiño, ik ben 27 jaar en opgegroeid in Wageningen en daar nog steeds woonachtig. Als hobby’s heb ik het volgen van voetbal en dan voornamelijk de Eredivisie, Premier league, Bundesliga, La Liga en natuurlijk de Europese toernooien. Naast het volgen van voetbal in het weekend kijk ik ook geregeld een serie of film op Netflix. Tijdens mijn vakanties hou ik ervan om op reis te gaan en heb hierdoor al een aantal mooie plekken gezien zoals: Florida, Bali en verschillende plekken in Europa. Ook ga ik regelmatig naar Ecuador toe voor familiebezoek en ontspanning.

Tijdens mijn stage in het 3e jaar ben ik voor het eerst in de praktijk in aanraking gekomen met online marketing. Deze stage beviel me erg goed en heb daarom besloten om voor mijn afstudeerstage weer een leuk bedrijf te zoeken dat bezig is met online marketing. Hierdoor kwam ik terecht bij Pure waar een leuke opdracht op mij staat te wachten. Ik ga kijken hoe er meer uit het Pure Lab kan worden gehaald.  Wat deze opdracht zo leuk maakt is dat mijn vraagstuk binnen het bedrijf nog nooit goed onderzocht is, dus ik kan met mijn onderzoek echt iets bijdragen!