Op 1 augustus is Tim van Ruitenbeek bij Pure begonnen als Online Marketing Consultant. Uiteraard willen we hem gepast introduceren, vandaar dat we Tim hebben gevraagd om zich voor te stellen.

Tim aan het woord

Aangenaam kennis te maken! Met veel plezier ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Pure. Ik kan niet wachten om samen met mijn nieuwe, ervaren collega’s en onze klanten aan de slag te gaan om fantastische resultaten te realiseren!

Voordat ik aan mijn carrière in online marketing begon heb ik Communicatie gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie is mijn interesse voor online ontstaan en deze interesse is sindsdien enkel gegroeid. Na bijna 4 jaar werkzaam geweest te zijn als Online Marketeer bij DTC Media heb ik kennis gemaakt met vrijwel alle facetten binnen de online marketing. Ik heb veel gewerkt met SEA, Google Analytics, SEO, Display marketing, Content Management, Conversie-optimalisatie en heb me daarnaast gespecialiseerd in social media. Wel ben ik een echte generalist en wil ik het liefst over alles wat weten om vervolgens met een plan te komen dat het beste aansluit op desbetreffende situatie. De consultant-functie bij Pure sluit hier dan ook goed op aan!

Wat zou je verder nog willen weten over mij? Ik ben geboren in Nijmegen en getogen in het pittoreske Beek (Berg & Dal). Naast werken sport ik graag, eet of drink ik wat met vrienden of ga ik naar de bioscoop met mijn moviepas. Ook ben ik gek op reizen, zowel lange reizen als weekendjes weg, het liefst zo avontuurlijk mogelijk! Ik zou mezelf omschrijven als perfectionistisch, overtuigend, enthousiast en stressbestendig en kan niet wachten om mezelf verder te ontwikkelen en door te blijven groeien. Laten we starten, ik heb er zin in!

Contact met Tim?

Neem contact op via tim@pure-im.nl of 06 – 19 64 36 06.