De zomervakantie is voorbij en het studeren is weer begonnen. Dat betekent ook dat we bij Pure weer een nieuw gezicht mogen verwelkomen: Thijs. Tijdens een stage van een half jaar proberen we Thijs nog enthousiaster te maken over ons mooie vak. In deze periode zal hij de verantwoordelijkheid krijgen over twee van onze online leerprojecten: WelkeKoffer.nl en Flydrivevakantie.com. Tijd voor een korte introductie van Thijs.

Thijs aan het woord

Na het kopen van een smartphone in de eerste klas ben ik begonnen met het creëren van online content. Video’s online delen van het ‘tot leven brengen van Lego’ door middel van stop motion was een van mijn eerste aanrakingen met de online wereld. Sindsdien is mijn passie voor online alleen maar verder gegroeid. Na 5 jaar YouTube video’s maken en Instagram pagina’s beheren ben ik begonnen met studeren. Tijdens het vak ‘online marketing’ ontdekte ik bij mezelf dat ik het vak toch wel heel erg leuk vond. Tijdens het oriënteren voor een stage kwam ik Pure Internet Marketing tegen op LinkedIn. Nadat ik me verdiept had in het bedrijf wist ik zeker dat ik stage wilde gaan lopen bij Pure.

Graag stel ik mezelf voor: mijn naam is Thijs van Hal, 19 jaar oud en derdejaars student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanuit Silvolde reis ik het aankomende half jaar naar Pure Internet Marketing om veel meer over online marketing te leren en om me te ontwikkelen als persoon. Ik voel me heel erg aangesproken bij de cultuur van Pure en met de passie voor online marketing weet ik zeker dat ik veel van mijn collega’s ga leren.

Naast stage lopen voetbal ik in mijn vrije tijd, kijk ik graag Netflix, hou ik van lekker eten en drink ik graag een biertje met vrienden.

Al met al heb ik heel erg veel zin om het aankomende jaar onderdeel te zijn van Pure, ik hoop hier mijn passie voor online marketing te vergroten en mij persoonlijk te ontwikkelen!