Op 1 augustus mochten we Rien verwelkomen bij de Pure familie. Rien heeft in de afgelopen 10 jaar veel bedrijven mogen adviseren en helpen. Deze berg aan kennis en ervaring komt goed van pas in zijn nieuwe rol als online marketing consultant. Tijd voor een korte introductie met hem.

Rien aan het woord

Tijdens mijn studie commerciële economie ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met marketing en online marketing. In de jaren daarna heeft het altijd mijn aandacht gehad en ben ik me erin blijven ontwikkelen. Van het volgen van een NTI cursus, het lezen van talloze boeken en blogs tot het zelf maken van een website.

Samen met bedrijven ‘ ontdekken’ wat in hun specifieke situaties gaat werken, daar ligt mijn kracht. Want voor elk bedrijf liggen er weer andere kansen. Daarom is er ook nooit een standaard aanpak, maar altijd een aanpak op maat.

Bij Pure kan ik me nog verder ontwikkelen als consultant en een nog betere sparringpartner worden voor bedrijven die stappen willen gaan zetten om hun online marketing op een hoger niveau te krijgen.

Ook nog even over mijzelf: ik ben woonachtig in Voorthuizen. 33 jaar oud en sinds een half jaar trotse vader van een zoon. Naast online marketing heb ik veel interesse in sport en reizen. Ook kijk ik graag een goede film of serie.