Per 1 april ben ik onderdeel van het Pure-team als Online Marketing Consultant en daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Rens Snelders. Ik ben geboren en getogen in Tolkamer, een klein dorpje aan de Rijn vlak langs de Duitse grens.

Tijdens mijn opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kwam ik in aanraking met online marketing. In de lessen liet mijn docent zien hoe inzicht werd verkregen in het gedrag van bezoekers op de website. Ik was gelijk verkocht! De stages tijdens mijn opleiding besloot ik bij bedrijven (waaronder Pure) te volgen in de online marketing, om zo veel kennis op te doen van het vak.

Ik ben analytisch en doelgericht ingesteld en vind ik het leuk om heel veel data door te pluizen om de beste beslissingen te kunnen nemen. Zo kan je als online marketeer altijd nét iets meer resultaat halen voor klanten.

Het mooiste aan het vak? Samen werken aan een succesvolle strategie en dan zien dat deze goede resultaten boekt. Dat geeft mij zoveel energie. Vooral omdat je samen resulaat boek en achteraf kan zeggen ”dat hebben we mooi gedaan!”.

In mijn privéleven ben ik een gepassioneerd powerlifter. Je kan mij vier tot zes dagen vinden in de sportschool. Hier ben ik bezig met het doelgericht trainen naar mijn powerliftwedstrijden. Powerliften is een krachtsport waarbij het gaat om het verplaatsen van zoveel mogelijk gewicht met correcte uitvoering in één keer. Een wedstrijd bestaat uit drie verschillende onderdelen: Squatten, Bankdrukken en Deadliften.

Wat maakt deze sport nou zo leuk? Eigenlijk kan je nooit ‘klaar’ zijn bij het powerliften. Je kan altijd nóg sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Mentaliteit en continuïteit spelen dan ook een grote rol in deze sport.

Powerliften en Marketing hebben dan ook raakvlakken. Zo kan je altijd je lifts blijven optimaliseren en blijft er ruimte voor verbetering. Dit doe je aan de hand van de data die je terug krijgt uit de trainingen en wedstrijden. Je moet er dan ook niet gek van opkijken als je mij in de sportschool iedere kilo ziet opschrijven in mijn Excelsheet.

Ik heb er enorm veel zin in om mij verder te ontwikkelen bij Pure en om dat samen te doen in dit fantastische team!