De zomervakantie zit er weer op en daarom mochten we ook weer een nieuwe stagiair verwelkomen: Peter. Per 1 september is Peter bij Pure begonnen aan zijn half jaar online marketing stage. Hij krijgt hierbij de verantwoordelijkheid over twee van onze online leerprojecten: Flydrivevakantie.nl en Welkekoffer.nl. In een verdere introductie zal je Peter beter leren kennen.

Peter aan het woord

Ik scroll al heel wat jaren alle social media platforms en websites af. Door de jaren heen ben ik steeds meer benieuwd geraakt naar hoe reclames op mijn beeldscherm verschijnen en naar de wereld achter social media en websites.

In mijn opleiding heb ik niet veel te maken gehad met online marketing. Toen ik echter bij Pure uitkwam tijdens mijn stagezoektocht, raakte ik vrij snel overtuigd toen ik een aantal video’s keek van mijn collega’s bij Pure.

Nu, in mijn eerste week bij Pure, bevalt het nog beter dan verwacht. De informele werksfeer die in de vacature werd gepretendeerd, blijkt in werkelijkheid nog meer te kloppen dan ik van tevoren had durven te voorspellen. Ik zie er naar uit om veel te leren en een mooie tijd te hebben met mijn collega’s.

Mijn naam is Peter Slings, ik ben 20 jaar oud en woonachtig te Arnhem. Ik zit in het derde jaar van mijn studie communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Als ik niet bezig ben met mijn stage doe ik een drankje met vrienden, sla ik een slag op een drumstel, trap ik een balletje of ben ik fanatiek achter mijn Playstation te vinden.

Ik heb veel zin in mijn stageperiode bij Pure. Ik hoop hier mijn interesse in het online marketingvak te evolueren naar een passie en te werken aan mijn ontwikkeling als persoon en collega.

Door: Peter Slings