Deze week is er weer een nieuw gezicht begonnen bij Pure. Wij verwelkomen Noam bij de Pure familie. We zien uit naar de ervaring, kennis en verhalen die hij meebrengt van zijn jaren in Amerika. Tijd voor een korte introductie.

Noam aan het woord

Tijdens mijn hbo-opleiding ben ik naar Californië verhuisd waar ik 10 jaar heb gewoond en in aanraking ben gekomen met online marketing. Al vanaf het moment dat ik begon te werken in online advertising in 2010, met Fortune-500 klanten bij het online marketingbureau iCrossing te San Francisco, California, begreep ik meteen de power van Online Marketing. Dat de kleinste optimalisaties meetbaar zijn en zelfs een enorme impact kunnen hebben fascineert mij.

Ik breng 10 jaar werkervaring in online marketing met mij mee naar Pure Internet Marketing aan zowel de kant van de klant (Orion) als die van het marketingbureau (iCrossing). In deze periode heb ik een complexe “book of business” gemanaged in een brede reeks markten met klanten zoals The Cosmopolitan of Las Vegas, Norton Symantec, Capital Group-American Funds, en DirecTV.

Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis verder te verbreden bij Pure en om te partneren met nieuwe klanten hier in Nederland.

Nog even over mijzelf: ik ben erg sportief, houd van hardlopen, zwemmen en Jiu Jitsu. Ook vind ik het leuk om nieuwe culturen te beleven en de wereld te ontdekken. Ik ben dan ook echt een geschiedenis nerd.

Door: Noam Mimon