Deze week is Nina begonnen aan haar stage bij Pure. In het komende halfjaar gaat Nina zich vastbijten in de online leer-projecten van Pure: WelkeKoffer.nl en FlyDriveVakantie.com. Uiteraard willen we haar gepast introduceren, vandaar dat we Nina hebben gevraagd om zich voor te stellen.

Nina aan het woord

Ik heet Nina Ibba, ik ben geboren en getogen in Arnhem. Vanuit mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design volg ik mijn eerste stage bij Pure Internet Marketing.
In mijn vrije tijd werk ik in de horeca en ben ik graag bezig met eten en koken. Daarnaast ben dol op films, muziek, boeken, reizen en alles wat ik met mijn vrienden en familie kan doen.

Na de HAVO heb ik de opleiding Juridisch Medewerker afgerond, waarna ik Communicatie Management ben gaan studeren in Utrecht. Al snel kwam ik erachter dat communicatie goed in mijn straatje paste maar ik mijn creativiteit niet kwijt kon. Zo ben ik terecht gekomen op de HAN.

Aan de HAN heb ik verschillende semesters gevolgd waarbij ik het erg naar mijn zin heb gehad. Mijn energie haal ik vooral uit creatief bezig zijn, het content creƫren, inleven in de doelgroep en analyseren hoe iets beter kan. Mijn stage staat in het teken van nieuwe dingen leren, zo ga ik me verdiepen in SEO, copywriting en Google Analytics en een stukje design.

Vol enthousiasme kijk ik uit naar deze periode waarin ik mee mag groeien met Pure en veel nieuwe ervaring ga opdoen.

Door: Nina Ibba

3 reacties op “Say hello to: Nina Ibba”

  1. Petra Ibba schreef:

    Veel succes Nina met je stage.

  2. Nina schreef:

    Dankjewel Petra!

  3. Esther schreef:

    Go girl!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *