Vandaag is Nikki bij Pure begonnen aan een half jaar stage. Een periode van veel leren, zien en doen bij de testprojecten van Pure. Tijd om Nikki aan jou te introduceren.

Nikki aan het woord

Tijdens het zoeken naar een stage kwam ik Pure Internet Marketing tegen. Een bedrijf waar ik veel kan leren over online marketing, waar ik tijdens mijn opleiding kennis mee heb gemaakt. Op school sprak online marketing mij gelijk aan en daarom wil ik mij hier verder in verdiepen.

Mijn stage bij Pure Internet Marketing begint per 31 augustus en ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Nikki van den Bogaart, 26 jaar oud en derdejaarsstudent Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Opgegroeid in Beers, een klein dorpje in Brabant maar nu woonachtig in Arnhem. Mijn hobby’s zijn koken, Netflixen en wijntjes drinken met vriendinnen.

Ik hoop tijdens mijn stage alles te weten te komen over online marketing en veel van mijn collega’s te leren.