Als nieuwe collega van het Pure-team stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Max Huisman, 24 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. In deze mooie stad geboren, opgegroeid in Malden en inmiddels vijf jaar weer herenigd met mijn geboortestad. Ik woon samen met zeven gezellige huisgenoten waarmee ik na werk graag een hapje eet en op de bank plof om één van de programma’s van Gordon Ramsay te kijken. Niet om te leren koken, maar vooral om te zien hoe het niet moet…

Als middelbare scholier was ik al vroeg gefascineerd door het vak van Marketeers. Een product of dienst vermarkten dat van meerwaarde is voor de eindgebruiker, dat vind ik prachtig. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Marketing en Communicatie afgerond en vervolgens mijn diploma Commerciële Economie behaald aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn schoolperiode heb ik vijf verschillende stages gehad, van een online marketingbureau en een RF-Energy techbedrijf tot aan een grote elektrische fiets fabrikant. 

Na (bijna) een jaar te hebben gewerkt als online marketeer bij het grootste vrijetijds korting platform van Nederland, was ik opzoek naar een volgende uitdaging en al snel kwam ik bij Pure terecht. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Nog wat meer informatie over mijzelf: ik voetbal op zaterdagen in een gezellig vriendenteam bij Juliana 31 in Malden. Fitnessen en hardlopen doe ik sporadisch, ik heb zo mijn periodes. Ik ga graag één week per jaar off piste skiën en in de lente, zomer of herfst, wind- of kitesurfen. Verder vind ik reizen leuk, met vrienden ben ik naar Indonesië en met mijn vriendin naar Vietnam geweest. Zeker aanraders als je nog een verre vakantiebestemming zoekt.

Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van mijn nieuwe gezicht bij Pure, ik wil je bedanken voor het lezen van mijn voorstelbericht.

Door: Max Huisman