Vandaag is Maura bij Pure begonnen aan een half jaar stage. Een periode van veel leren, zien en doen bij de testprojecten van Pure. Tijd om Maura aan jou te introduceren.

Maura aan het woord

Ik ben Maura. Ik kom uit Nijmegen, waar ik de opleiding Communicatie volg aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zit nu in mijn derde jaar, waarbij een werkervaringsstage hoort. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met tekenen, koken, sporten en ik bezoek graag concerten en festivals.

Ik heb me altijd geïnteresseerd in computers en ‘online’. Mijn tienerjaren heb ik vooral gesleten achter de computer op welk netwerk toen maar hip was. Dit heeft me behoorlijk wegwijs gemaakt op het internet. Voor ik uitkwam op Communicatie heb ik Food Design & Innovation en International Lifestyle Studies gestudeerd. Echter bleken deze opleidingen het niet te zijn voor mij omdat ik meer behoefte had aan verdieping en het ‘ouderwets’ leren uit boeken. Zo kwam ik uit op Communicatie. Dit sloot ook erg goed aan bij mijn toenmalige werk als freelance blogger. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn in woord, beeld en ideeën. Dit hoop ik ook toe te kunnen passen in mijn werk.

Binnen Pure ga ik me bezighouden met de websites WelkeKoffer.nl en FlyDriveVakantie.com. Bovendien hoop ik vooral veel indrukken op te doen en een idee te krijgen hoe het communicatievak in de praktijk is.

Door: Maura Peters

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *