Deze week is ons team wederom verrijkt met een nieuw gezicht: Martijn Tenniglo. Met vijf jaar ervaring aan bureauzijde is Martijn een zeer welkome aanvulling aan ons team. Tijd voor een korte introductie!

Martijn aan het woord

Ik ben Martijn Tenniglo. Woensdag 1 mei ben ik begonnen bij Pure Internet Marketing als online marketing consultant.

Ik ben geboren en woonachtig in Arnhem en voorlopig heb ik geen plannen om hier weg te gaan. Naast het werk ben ik het liefst met familie en vrienden. Ook voetbal ik in een vriendenteam bij DVOV en kijk ik graag naar films.

Mijn interesse in de online marketing is in mijn studententijd ontstaan. In die tijd ben ik groot fan geworden van bedrijven als Google en Facebook. Sindsdien volg ik zo’ n beetje alles wat deze bedrijven ondernemen.

Inmiddels heb ik bij verschillende online marketing bureaus gewerkt en heb ik meer dan 5 jaar ervaring in het vak. Met de overstap naar Pure wil ik nieuwe technieken ontdekken en mijn inhoudelijke vakkennis verbreden. Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan hoop ik uiteraard ook mijn steentje bij te dragen aan Pure.

Kortom, ik heb veel zin om voor Pure en haar klanten aan de slag te gaan.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *