Een nieuw semester aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is aangebroken. Vanaf februari hebben we weer een nieuw gezicht: Martijn. Tijdens zijn half jaar stage bij Pure zal hij fungeren als lead voor onze online leerprojecten. Tijd voor een korte introductie!

Martijn aan het woord

Voordat ik een stage had gevonden, wist ik al dat ik stage wilde lopen in de online marketing. Ik was nog niet intensief op zoek naar een stage, maar plotseling kwam ik Pure Internet Marketing tegen op LinkedIn. Na een paar dagen had ik me meer in het bedrijf verdiept en toen wist ik eigenlijk al dat ik bij Pure stage wilde lopen. Natuurlijk had ik nog even naar B-opties gekeken, maar gelukkig kreeg ik te horen dat ik stage mocht gaan lopen bij Pure.

Daarom stel ik mezelf even voor: mijn naam is Martijn Kurver, 22 jaar jong en derdejaars student Commerciële Economie. Ik ben geboren en opgetogen in het prachtige Overloon. Vanuit daar reis ik de komende 21 weken niet naar Nijmegen, maar naar Pure in Arnhem. Ik merkte aan mezelf dat ik weinig vakken op school echt oprecht leuk vond, maar de afgelopen 2 jaar heeft “online” me heel erg aangesproken en vandaar de bewuste keuze voor een stage in de online marketing. Daarnaast leren we er op school erg weinig over, ik heb daarom ook erg veel zin om meer over online marketing te leren.

Naast mijn studie ben ik graag aan het sporten, luister ik erg veel muziek en hou ik echt wel van een goede game. Ik ben er ook niet vies van om gezellig met mijn vrienden een speciaal biertje te drinken of naar een festival te gaan.

Tijdens deze stage wil ik in ieder geval ontdekken of online marketing nu werkelijk bij me past. Ik heb heel veel zin in de komende 21 weken bij Pure en ik kan niet wachten om me hier te ontwikkelen!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *