Op 1 februari is er weer een nieuw gezicht bij Pure begonnen, Marijn van Bakel is bij Pure begonnen als Online Marketing Consultant. Uiteraard willen we hem gepast introduceren, vandaar dat we Marijn hebben gevraagd om zich voor te stellen.

Marijn aan het woord

Online heb je zo’n 7 seconden om de aandacht te pakken, hoe grijp je die? Met welke tools lukt het om die aandacht te pakken en hoe haal je de online bezoeker uiteindelijk het effectiefst binnen? Samen met de klant werk ik graag naar het antwoord. Mijn expertise – gecombineerd met enthousiasme – zet ik graag in voor toffe klanten. Daar word ik vrolijk van en dat daagt mij elke dag uit.

Dat enthousiasme waar ik het over had, is niet uit het niets gekomen. Per toeval ben ik op de marketingafdeling van Driestroom terechtgekomen. Al snel merkte ik dat de website, social media en Google Analytics mij het meest interesseerden. De keuze om mijn opleiding richting online marketing te sturen was dan ook direct gemaakt. Na het afronden van mijn studie als Business IT & Manager ben ik als online marketeer gestart bij Daizy Media. Hier kreeg ik gelijk te maken met alle facetten van online marketing. Inmiddels is het tijd om mezelf verder te ontwikkelen bij Pure Internet Marketing. Ik kijk ernaar uit om te gaan knallen voor klanten!

En verder? Ik woon sinds 2017 weer in Arnhem, voorheen in het afgelegen Doornenburg. Naast online marketing hou ik nog van véél andere dingen: voetbal, sporten, filmen met een drone, editing, gadgets, dineren (maar ook het afhalen van Aziatische gerechten), reizen en het proberen van nieuwe dingen. Heel kort samengevat. Tot snel!

Contact met Marijn?

Neem contact op via marijn@pure-im.nl of 06 – 33 33 09 54.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *