Vanaf 1 april ben ik één van de nieuwe gezichten van Pure Internet Marketing, uiteraard hoort hier traditiegewijs een voorstelronde bij. Mijn naam is Marc Bouwman, 31 jaar oud en geboren en getogen in Lieren. Na mijn studie Sport Management en Ondernemen aan de HVA heb ik het mooie Lieren ingeruild voor Eerbeek. Samen met mijn vrouw, zoon en dochter wonen we hier met veel plezier!

Naast veel tijd doorbrengen met het gezin vind ik het leuk om te tennissen en een potje padel te spelen met vrienden. Uiteraard met het doel om de verbrande calorieën tijdens het spel weer aan te vullen met een borrel en een lekkere bittergarnituur. Verder kijk ik veel verschillende sporten op tv en ik ben ik een fanatieke spelletjesfreak.

De liefde voor online marketing is bij mij aangewakkerd tijdens mijn studie Sport Management en Ondernemen. Vooral omdat er niet heel veel over verteld werd. Het was maar een heel klein onderdeel van het vak marketing. Toen heb ik er voor gekozen om geen sport gerelateerde minor te volgen maar de minor over online marketing. Dit was voor mij een schot in de roos.

Vanaf mijn eerste baan tot nu ben ik altijd verbonden geweest met online marketing. Van Twitter tot SEO en van Social Media Marketeer tot Digital Marketing Manager. Bijna alle disciplines en rollen zijn voorbij gekomen. Het mooie aan het vak is dat het zeer breed is, nooit stil staat en het altijd mogelijkheden biedt tot verbeteringen en mooie resultaten.

In het verleden heb ik al samen mogen werken met Pure-IM vanaf de klantzijde. In die tijd heb ik Pure altijd als een zeer prettige en kundige partij ervaren. Nu is het aan mij om dit zelfde gevoel te gaan creëren bij de klanten waarmee ik mag gaan samenwerken.

Door: Marc Bouwman