Deze week is Lydia begonnen aan haar stage bij Pure Internet Marketing! Zij gaat zich het komende half jaar bezighouden met onze online leer-projecten WelkeKoffer.nl en FlyDriveVakantie.com en zal daarmee de wondere wereld der online marketing verder gaan ontdekken. Uiteraard stelt Lydia haarzelf graag even voor:

Lydia aan het woord

Mijn naam is Lydia Groeneveld, 19 jaar en een derdejaars studente Communicatie. Een half jaar lang reis ik vanuit het kleine dorpje Opheusden niet naar de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, maar naar Pure Internet Marketing in Arnhem. Ik heb bewust gekozen voor een stage in de online marketing, omdat ik merkte dat ik hier meer over wil leren. Tijdens mijn eerste twee studiejaren kreeg ik wel mee dat ‘online’ belangrijk is, maar waarom het zo belangrijk is en hoe je online marketing kunt inzetten, bleef achterwege. Ik had vroeger een eigen website en online marketing is me altijd blijven interesseren.   

Naast mijn studie schrijf ik freelance voor het online platform Textbroker.nl en ben ik af en toe een kindermeisje in een groot gezin. Daarnaast word ik blij van een goed boek, een rondje hardlopen, een gezellige meidenavond of simpelweg een glas wijn.  

Voor nu wil ik graag ontdekken welke richting ik op wil tijdens de rest van mijn studie en of online marketing nu écht iets voor mij is (in de toekomst). Ik heb zin om mijn meewerkstage bij Pure te gaan lopen en kan niet wachten om heel veel te gaan leren!