Op 6 september is Lydia begonnen aan haar stage bij Pure Internet Marketing om de wondere wereld van online marketing te ontdekken. Inmiddels werkt zij – nadat ze ook nog een traineeship bij Pure doorliep – als online marketing consultant bij Pure. Uiteraard stelt Lydia haarzelf graag even voor:

Lydia aan het woord

Hi! Mijn naam is Lydia Groeneveld en ik heb Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in Opheusden, een klein dorpje aan de Rijn in de Gelderse Betuwe –  maar dat neemt niet weg dat ik Arnhem de mooiste stad van het land vind! Laat Pure nu aan de prachtige Rijnkade in Arnhem zitten, waarbij ik vanuit mijn werkplek bootjes voorbij zie varen over de Rijn.

Ik heb in 2018 bewust gekozen voor een stage in de online marketing, omdat ik merkte dat ik hier meer over wilde leren. Tijdens mijn studie kreeg ik wel mee dat ‘online’ belangrijk is, maar waarom het zo belangrijk is en hoe je online marketing kunt inzetten, bleef achterwege. Ik was erg benieuwd of dit vak bij mij zou passen.

Na het afronden van de studie (bij Pure) én een traineeship bij Pure ben ik sinds 3 augustus 2020 aangesloten als Online Marketing Consultant. Mijn interesse voor online marketing komt niet uit het niets: ik had als kind al een eigen website, ik heb meerdere blogs gehad en ik heb als freelance copywriter gewerkt. Ik ben dan ook heel blij dat ik dit vak heb ontdekt en kan nu dagelijks aan de slag met het leukste vak wat er is: online marketing – en dat ook nog eens in een supertof team!