Afgelopen maandag is Lisa Paauwe bij Pure begonnen als Online Marketing Consultant. Uiteraard willen we haar gepast introduceren, vandaar dat we Lisa hebben gevraagd om zich voor te stellen. 

Lisa aan het woord

De dynamiek en het steeds vernieuwende karakter dat iedere keer voor meer kansen en mogelijkheden zorgt. Daardoor ben ik verknocht geraakt aan ‘online’. Vanaf de eerste kennismaking, tijdens mijn stage bij het Wereld Natuur Fonds, was het dikke mik. Uiteindelijk ben ik nog enkele jaren als vrijwilliger betrokken gebleven als lid van het social media team van het WNF. Na mijn stage besloot ik mijn, toen nog weinig op online georiënteerde communicatiestudie, in duale vorm te vervolgen. Waarom? Omdat ik het toen al zeker wist: hier wil ik meer mee doen!

Doordat ik als online marketeer steeds breed bezig ben geweest heb ik op veel gebieden van online marketing ervaring opgedaan. Ook de branches waarin ik heb gewerkt zijn heel divers: van e-commerce en de agrarische sector tot aan retail en de bouw- en vastgoedsector. Inmiddels is het zeven jaar en vijf online marketingfuncties geleden sinds mijn eerste ontmoeting met online. Mijn passie voor dit vak is alleen maar gegroeid.  Die gedeelde passie voor het vakgebied is ook precies waar Pure en ik elkaar hebben gevonden.  Ik kijk er dan ook naar uit om bedrijven te helpen bij hun online groeidoelstellingen!

Voor mijn studie Communicatie aan de HAN heb ik bijna tien jaar geleden mijn Twentse roots achtergelaten en ben ik verhuisd naar Arnhem. Laatstgenoemde is nog steeds mijn woonplaats. Sinds 2013 ben ik moeder van een stoer zoontje. Verder hou ik van lezen, styling (coaching) en bloggen voor het lokale moederplatform dat ik drie jaar geleden ben gestart.

Door: Lisa Paauwe

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Laat je e-mailadres achter en ontvang verse blogs over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

PS Wij houden ook niet van spam.