Deze week is Leonie Zwiers ons team komen versterken als afstudeerster. Uiteraard willen we Leonie van harte welkom heten en hebben we haar gevraagd om zich even kort te introduceren.

Leonie aan het woord

En dan is opeens de laatste fase van je studie aangebroken! Na 3,5 jaar de studie Communication & Multimedia Design gevolgd te hebben aan de HAN ben ik bij Pure beland. Tijd voor de volgende uitdaging dus, een interessant afstudeerproject bij dit gezellige en merkbaar professionele online marketing bureau. In het komende half jaar zal ik een onderzoek gaan uitvoeren en advies gaan geven over een van Pure’s websites. Ik kijk er erg naar uit en hoop dat ik de heren van Pure hier ook echt mee kan helpen, maar dat ik ook nog veel van hen kan leren!

In mijn opleiding heb ik aan het einde van mijn propedeuse gekozen voor het profiel Media Management, een profiel dat zich met name focust op de online marketing kant van communicatie, en minder op het design dan de andere profielen. De meeste affiniteit ontstond bij mij voor SEO, SEA, conversie optimalisatie en social media strategieën. Al gauw werd mij duidelijk dat ik hier waarschijnlijk mijn toekomst in zou gaan vinden. In mijn derde jaar heb ik daarom ook stage gelopen op een online marketing afdeling van een webshop die werkkleding e.d. verkoopt. Hier heb ik erg veel geleerd over de praktische toepassingen van online marketing en social media. Ook ben ik erachter gekomen dat de keuze voor CMD een juiste was, ondanks dat online marketing ook bij opleidingen als Communicatie of Commerciële Economie aan bod komt. Basiskennis over zaken als Photoshop, Indesign, HTML, CSS en andere onderdelen die in mijn propedeuse behandeld werden kwamen hier goed van pas! Na deze stage heb ik de minor Brandmanagement gevolgd, waarin ik veel geleerd heb over branding en het positioneren van een merk.

Naast mijn interesse voor online marketing heb ik een grote passie voor fitness/bodybuilding, hier spendeer ik dan ook vrijwel al mijn vrije tijd aan. Als ik niet in de sportschool te vinden ben pik ik graag een festival of feestje mee of ben ik daar achter de bar aan het werk. Ik zou mijzelf omschrijven als doelgericht, gestructureerd, sociaal en leergierig. Ik ben zeer kritisch en half werk afleveren is niets voor mij! Ik ben heel benieuwd wat ik de komende maanden allemaal bij Pure ga leren en hoop dat ik hen goed kan helpen met mijn afstudeerproject.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Laat je e-mailadres achter en ontvang verse blogs over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

PS Wij houden ook niet van spam.