Mijn naam is Halim Köprülü en per 1 september ben ik begonnen als marketing consultant bij Pure Internet Marketing. Ik ben geboren en getogen in Arnhem, een echte Pure Arnhemmer dus!

Van jongs af aan heb ik al affiniteit met de online wereld. Surfend op het internet, starend naar de dikke vierkante monitor. Mijn interesse voor online marketing werd groot door mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vooral in de minor Digital Marketing aan de Saxion kwam ik praktijkgericht in aanraking met het vak. Hier werd ik gepassioneerd door data en wat je er eigenlijk mee kan verrichten. Na mijn studie ben ik in de zomer van 2021 daarom ook begonnen bij een online marketing bureau. Na precies 1 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hierbij sprak Pure mij direct aan als bedrijf, wegens de ervaring, transparantie en flexibiliteit.

Binnen de online marketingwereld ben ik eigenlijk wel met ieder onderdeel bekend. Een van de onderdelen die mij het meest aanspreekt is toch wel SEA. Ik vind het erg gaaf om te zien wat je met verzamelde data kan verrichten. Hier zie je dan ook snel resultaat van de aanpassingen die je verricht binnen de advertenties.

Wat doe ik in mijn vrije tijd? Buiten mijn werktijden kan je me af en toe wel spotten in de sportschool. Ik probeer minimaal 2 dagen per week een bezoekje te brengen, echter lukt dit niet altijd! Vaak ben ik vrijdagavond ook een potje aan het zaalvoetballen met vrienden onderling. Over voetbal gesproken, ik volg zelf fanatiek vele topcompetities. Verder speel ik ook nog eens af en toe games op de Playstation 5. Tot slot ben ik in de weekenden ook vaak werkzaam in het Frans-Nederlandse restaurant van mijn vader.

 Ik kijk erg uit naar de komende periode bij Pure en onze klanten te helpen met de online marketing activiteiten!