Wij hebben er weer een topper bij! Gisteren is Frank begonnen als online marketing consultant bij Pure en hij neemt naast heel veel gezelligheid ook weer een flinke bak ervaring mee. Hoog tijd voor een introductie van onze nieuwste aanwinst.

Frank aan het woord

Als kersverse aanwinst van Pure Internet Marketing stel ik mijzelf graag even voor. Ik ben Frank, 31 jaar oud en kom uit Nijmegen.

In een ver verleden ben ik begonnen met een studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een half jaar in de Verenigde Staten gestudeerd te hebben wist ik het zeker, mijn passie ligt in de marketing. Vervolgens ben ik mij met een Master Marketing Management in Tilburg dit vakgebied eigen gaan maken.

Kort na mijn afstuderen ben ik via een vriend de online marketing ingerold, we begonnen samen een bureau. Toen kwam ik erachter dat de combinatie van marketing aan de ene kant en het analytische en innovatieve van de digitale wereld aan de andere kant perfect bij mij past.

Na dit avontuur ben ik bij een organisatie in de reisbranche als online marketeer aan de slag gegaan. Hier heb ik meer dan 4 jaar een brede ervaring opgedaan met alles op het gebied van online marketing. Van SEO, SEA, CRO en Google Analytics tot aan Affiliate Marketing en het opzetten van een YouTube kanaal.

En vanaf nu vervolg ik dit pad in de online wereld bij Pure Internet Marketing. Ik heb ontzettend veel zin om mij verder in de verschillende kanalen te gaan verdiepen en al mijn kennis en ervaring te mogen inzetten voor alle mooie klanten!

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de wielrenfiets of mountainbike of volg ik (Amerikaanse) sport via een digitaal kanaal. Je kan me bijvoorbeeld alles vragen over American Football. Ik hou daarnaast van reizen, ben graag met muziek bezig en altijd in voor gezelligheid.