Op 1 januari is Fabian Hoogland bij Pure IM begonnen als Online Marketing Consultant. Deze kersverse aanwinst van het Pure IM team willen we natuurlijk gepast introduceren. Vandaar dat we Fabian hebben gevraagd om zich voor te stellen.

Fabian aan het woord

Als student Commerciële Economie maakte ik al snel kennis met de online marketing wereld. Dit kwam met name tot uiting in mijn stage bij een online marketing bureau. Bij dit bureau heb ik kennis gemaakt met de verschillende facetten van online marketing. Het interpreteren van data en dit omzetten in advies heeft mij vanaf toen zeer gefascineerd. De daaropvolgende zomermaanden ben ik gevraagd om volledig mee te draaien in de functie van Web analist. Ik wist het daarna dan ook helemaal zeker: ’ik wil door in deze intrigerende wereld waar alles draait om dynamiek en passie. Het kon dan ook niet anders, of mijn scriptie moest in dezelfde tak van ’sport’ uitgeoefend worden. De combinatie met mijn interesse in de Automotive branche sloot hier perfect bij aan. Het optimaliseren van het online kanaal bij één van de belangrijkste autoverhuurbedrijven in Nederland werd dan ook met succes en veel plezier afgerond. De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens stage en scriptie hebben mij laten inzien dat een adviesfunctie in de online marketing perfect bij mij past. Bedrijven helpen bij het behalen van uitmuntende online resultaten is niet alleen leuk, het is ook nog eens ontzettend bevredigend. Bij Pure IM ga ik mijn eigen passie en fascinatie inzetten om samen met welk bedrijf dan ook, online groei te realiseren. Op termijn ga ik er voor zorgen dat steeds meer bedrijven de weg naar Pure IM weten te vinden. Deze vastberadenheid komt voort uit de sport die ik het liefste doe, namelijk het spelen van waterpolo. Bij deze sport staat het teambelang altijd boven het individu. Dit zorgt voor een gezonde relatie tussen spelers. Deze relatie zoek ik ook altijd op zakelijk vlak, bij zowel klanten als collega’s.

Contact met Fabian?

Neem contact op via fabian@pure-im.nl of 06 – 44 48 24 77. Check ook zijn LinkedIn en Twitter.