We zijn weer 10 jaar online marketing ervaring rijker! 1 november begon Ewoud bij Pure als online marketing consultant. Ewoud heeft zowel de bureau als klantzijde meegemaakt, en dat maakt hem tezamen met zijn brede vakkennis een zeer welkome aanvulling aan ons team. Tijd voor een introductie.

Ewoud aan het woord

Als nieuwste telg van de Pure familie stel ik mij graag even voor. Ik ben Ewoud Smedinga en en woon sinds 5 jaar in Nijmegen. Op 1 november ben ik aan de slag gegaan bij Pure als online marketing consultant.

Vanuit mijn HBO opleiding communicatie ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing en heb sindsdien altijd veel interesse gehad in dit dynamische vakgebied. Sinds mijn eerste baan is online marketing onderdeel van mijn werk geweest en bij mijn vorige werkgever was ik onder meer verantwoordelijk voor de SEO en SEA van het bedrijf, waar we alles in-house deden. De creativiteit, continue ontwikkelingen, de vele disciplines en afwisseling, de impact en meetbare resultaten zijn voor mij allemaal factoren waarom ik het vak zo mooi vind.

Persoonlijk luister ik graag naar muziek in de meest uiteenlopende genres, maak ik graag foto’s en ben ik gek op goede (soms ook minder goede) films en series. Bovenal ga ik er graag op uit met mijn vriendin, om samen op reis te gaan of met vrienden ergens te gaan eten.

Voordat ik naar de regio Arnhem-Nijmegen kwam, heb ik gewoond in Drenthe en Overijssel. Ik hoop dat ook iets van de nuchterheid die ik heb meegekregen, zo goed mogelijk kan gebruiken in mijn werk voor de verschillende klanten van Pure. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!