Deze week is er bij ons wederom een nieuwe collega gestart. Dit heuglijke feit willen we graag met jullie delen en dat vraagt om een passende introductie. Ofwel tijd om het woord te geven aan onze Evert-Jan van Barele.

Evert-Jan aan het woord

Als nieuwste editie aan het Pure-team zal ik me in deze blog even voorstellen. Ik ben Evert-Jan van Barele. Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in het prachtige Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje uit de regio Achterhoek genaamd Varsselder. Een dorp zo dichtbevolkt dat het meer koeien telt dan mensen. Inmiddels drie jaar geleden heb ik dat thuisfront verruild voor een kamer in Nijmegen om zo dichter bij mijn opleiding te wonen. Daar woon ik nu samen met vijf andere toffe huisgenoten in een gemixt huis, waar er ‘s avonds altijd ruimte is voor een spelletje.

Ik ben naar Nijmegen gegaan om de opleiding Communicatiewetenschap te volgen aan de universiteit. Tijdens de stageperiode van die opleiding kreeg ik de kans stage te lopen bij een allround vastgoedbedrijf in Oss waar ik voor twee facetten van het bedrijf een onderzoek naar het bereiken van nieuwe doelgroepen heb gedaan. Bij ditzelfde bedrijf heb ik na mijn stage een baan aangeboden gekregen als marketeer.

Na een jaar bij dat bedrijf te hebben gewerkt kwam daar voor mij door de coronacrisis geen vervolg aan en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. In de tijd die volgde heb ik onder andere gebruikt om een persoonlijke website te maken om mezelf te promoten en om gelijk de basis van code te leren. Uiteindelijk kwam ik bij Pure terecht om eens wederzijds kennis te maken. Die kennismaking bleek succesvol en heeft uiteindelijk tot dit moment geleid waarbij ik als ‘nieuwe aanwinst’ deze blog aan het typen ben. Ik heb ontzettend veel zin om kennis te maken met iedereen en te beginnen aan deze nieuwe uitdaging bij Pure!

Dan neem ik tenslotte nog even inspiratie van Chaimae’s blog door een lijstje van persoonlijke weetjes hieronder neer te zetten.

  • Ik speel al mijn hele leven keyboard
  • Ik ben mijn eerste tand verloren toen ik als baby van de orgelkruk afviel
  • In de weekenden maak ik soundtracks voor verschillende game-projecten
  • Ik heb interesse in vastgoed en de aandelenmarkt
  • Werken met Apple-producten is compleet nieuw voor me
  • Ik wed 10 euro dat je me niet kan verslaan in Mario Kart 8
  • Een La Trappe Tripel mag je me altijd voor wakker maken
  • Ik heb tijdens mijn middelbareschooltijd een Youtube kanaal en Twitch kanaal gefocust op gamen gehad (dat is ook hoe ik voor het eerst met online marketing in aanraking ben gekomen).

See you soon! ????