Yay! We hebben weer een nieuwe Pure collega om aan jullie voor te stellen. Denise heeft vier jaar aan klantzijde gewerkt en is nu toe om deze learnings mee te nemen in haar rol als online marketing consultant bij Pure. Tijd voor een korte introductie.

Denise aan het woord

Per 18 november maak ik onderdeel uit van het Pure Internet Marketing team en daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Denise ten Broeke, ik ben 30 jaar en woon in Huissen.

Vanaf het moment dat we thuis een computer met inbelverbinding kregen, raakte ik meer in meer geïnteresseerd in de digitale wereld. Van het schrijven van blogs op mijn Hyves pagina, tot ontwerpen van content en bouwen van websites. Gaandeweg mijn studie ‘Communicatie’ werd het duidelijk: ik wil na het behalen van mijn diploma aan de slag als online marketeer.

Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan in de automotive bij een merkdealer. Hier was ik onderdeel van een klein marketingteam waardoor ik met veel facetten van online marketing in aanraking kwam. Zo hield ik mij bezig met social media, het opzetten van e-mailcampagnes, website optimalisaties en zette ik Google Ads in voor het genereren van salesleads en vulling van de werkplaats. Vanuit deze positie heb ik samengewerkt met diverse online marketing bureaus.

Met mijn rol als online marketing consultant bij Pure ga ik de verdieping van de online vakgebieden opzoeken. Wat ik ontzettend leuk vind, is dat ik dat nu mag doen voor de meest uiteenlopende branches. Ik kijk er naar uit om de online marketing van onze klanten samen naar een hoger plan te tillen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, geniet ik van het bezoeken van concerten, stop ik veel liefde in mijn ‘indoor jungle’ vol planten en stekjes en ben ik op mijn racefiets te vinden.