Yay, Pure is weer een nieuwe collega rijker. Afgelopen vrijdag begon Danielle aan haar nieuwe avontuur bij Pure. Een welkome versterking aan ons team! Tijd voor een korte introductie.

Danielle aan het woord

Al van jongs af aan bevind ik mij in het online wereldje. Van het zelf bouwen van websites tot bloggen en ontwerpen. Tijdens mijn studie International Business & Management aan de HAN in Arnhem ben ik mij gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Mijn afstudeeronderzoek was mijn eerste stap in online marketing consultancy. Hier is  dan ook mijn passie voor het vak ontstaan. Na elders online marketing ervaring te hebben opgedaan ben ik nu bij Pure terecht gekomen. Hier ga ik mij verder ontwikkelen en hoop ik uiteraard veel te kunnen leren van mijn collega’s. Met mijn bestaande (en toekomstige) kennis hoop ik klanten op weg te kunnen helpen in de online wereld.

Ik ben 25, geboren in Deventer, maar woon nu in een klein dorp in de buurt van Arnhem. Hopelijk kan ik spoedig een appartementje in het centrum van Arnhem betreden met mijn hondje en konijn. Naast werken houd ik me graag bezig met gamen, Netflixen, sushi eten, het lezen van technieuws, en volg ik regelmatig een online cursus in development en design.

Tot snel. 🙂

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *