Deze week is Chaimae begonnen bij Pure! Deze kersverse aanwinst willen we natuurlijk gepast introduceren. Vandaar dat we Chaimae hebben gevraagd om zich voor te stellen.

Chaimae aan het woord

Altijd leuk de “Say hello” blogs. Ik vond het heel erg leuk om de verhalen van collega’s te lezen voordat ik begon. Ondanks dat we elkaar nog niet hadden gezien door de Covid maatregelen, kreeg ik zo toch indirect een beeld van de persoon. Ik heb ze dan ook allemaal gelezen, en nu ben ik zelf aan de beurt. Lees jij dit ook als nieuwe collega? Bij deze, welkom! Ben je een klant van Pure? Dan hebben we binnenkort wellicht contact!

Mijn nieuwe uitdaging bij Pure is begonnen op maandag 15 februari en daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Chaimae Meqrot Maskoul, een echte tongbreker al zeg ik het zelf. Ik ben 28 jaar en woon in Lochem.

Vanuit mijn opleiding commerciële economie aan de HAN in Arnhem, ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing. Ik heb destijds stage gelopen bij een online bedrijf in Amsterdam genaamd Stylediscount. Dit is een verzamelplaats van alle online fashion-kortingen. Hier kwam ik in aanraking met affiliate marketing. Het fascineerde mij hoe je met een aantal muisklikken geld kunt genereren.

Na mijn stage was ik weer volledig gefocust op alle andere facetten van de opleiding. Een ander onderdeel van de opleiding waar mijn aandacht naar toe ging, was sales. Dan heb ik het niet over de harde verkoopkant, maar de zachte kant waarbij beide partijen profijt hebben en elkaar helpen groeien.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als accountmanager bij een technische groothandel / logistieke dienstverlener in Apeldoorn. Na bijna 4 jaar ervaring op te hebben gedaan daar, kwam er voor mij en vele anderen een eind door faillissement.

In de periode dat ik thuis zat kwam de interesse van de digitale wereld weer naar boven. Ik heb tig video’s bekeken over hoe je nou een website moet maken? Hoe zit een website in elkaar? Waarom staat een bepaalde button op die pagina? Etc. Toen ik de functie accountmanager / online marketing consultant bij Pure voorbij zag komen, dacht ik; “dit is voor mij de perfecte combinatie”.

Hier zit ik dan, als nieuwe “aanwinst”. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om samen veel doelen te verwezenlijken en fantastische resultaten te realiseren.

Dan nog 10 onnodige persoonlijke weetjes waar je waarschijnlijk niets aan hebt, of toch wel?

  • Ik ben een salsa liefhebber
  • Je kunt mij wakker maken voor red velvet bonbons
  • Ik vind red velvet bonbons ook het lekkerst als ik net wakker ben
  • Als ik uit eten ga, wil ik altijd iets nieuws/onbekends proberen
  • Ik wil ook altijd iets anders bestellen dan degene die met mij aan tafel zit (puur zodat ik hapje kan proeven)
  • Ik bestel altijd een icetea tenzij ze onbekende (alcoholvrije) cocktails hebben
  • Ik vind koffie vies, tenzij er enorm veel melk en karamel siroop in zit
  • Ik kan bij iedere film wel huilen
  • Al is het -10 graden buiten, ik vertik het om mijn jas dicht te doen
  • Ik kan uren lang online shoppen zonder ook maar iets in mijn winkelwagentje te stoppen (dat is echt een talent!)

Zoals je ziet gaat het meeste over eten/drinken. Dan krijg je nog 1 bonus weetje; diëten en ik gaan ‘helaas’ niet samen.

Tot snel!