De Pure familie is weer een familielid rijker. Afgelopen maandag begon Casper als online marketing consultant bij Pure. Casper is sinds 2016 actief in online marketing en heeft zowel aan de bureau- als de klantzijde mogen werken. Hoog tijd voor een introductie van onze nieuwste aanwinst.

Casper aan het woord

Per 1 februari ben ik werkzaam bij Pure Internet Marketing als Online Marketing Consultant en daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Casper, geboren en getogen in het mooie Arnhem en sinds twee jaar woonachtig in Duiven. Mijn hobby’s zijn sporten, festivals, Netflixen, uit eten gaan en reizen.

Tijdens een meeloopstage van de opleiding Commerciële Economie ben ik al vroeg in aanraking gekomen met online marketing en was eigenlijk direct gefascineerd door de vele mogelijkheden. Na het afronden van mijn opleiding ben ik daarom ook direct een baan gaan zoeken als online marketeer. Al vrij snel kwam ik in-house terecht bij een webshop waarbij ik verantwoordelijk was voor SEO en SEA. Naast ervaring als in-house marketeer heb ik ook een aantal jaar aan de bureauzijde gewerkt. Het leuke aan online marketing vind ik dat alle inspanningen meetbaar zijn en je jezelf continu blijft ontwikkelen. De trends en ontwikkelingen houd ik dan ook nauwlettend in de gaten door middel van het lezen van blogs en boeken.

Door de diversiteit aan werkzaamheden en branches is elke dag weer anders. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij Pure en om samen te mogen werken met leuke klanten en collega’s!