Introductietijd! Mijn naam is Branco Holtslag en ik ben vanaf 1 november 2022 werkzaam als Online Marketing Consultant bij Pure. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Arnhem-Zuid.

Ooit ben ik begonnen als webdesigner waarbij ik de voldoening miste om klanten écht verder te helpen. Prachtige websites bouwen, maar met weinig bezoekers. Veel pijnlijker wordt het niet. Maar hoe krijg je nou mensen naar die nieuwe website en hoe zorg je ervoor dat je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is? Dit begon telkens meer aan mij te knagen en ik kon het maar niet naast me neer leggen.

Vanuit deze motivatie ben ik me op eigen initiatief gaan verdiepen in online marketing. Artikelen lezen, dingen uitproberen en resultaat bewerkstelligen. Dat gaf een enorme kick! Toen wist ik het zeker, dit is wat ik wil doen. Enige tijd verder en na de nodige ervaring op te hebben gedaan bij een aantal marketingbureaus, kwam ik uit bij Pure. De ervaring en transparante manier van communiceren spraken me direct aan.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Wielrennen, hardlopen en met enige regelmaat een bezoekje aan de sportschool vind ik heerlijk! Verder ben ik een gezelligheidsdier. Ik ben graag met vrienden een avondje in de kroeg, voetbal aan het kijken of een bordspel aan het spelen.

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van mij als persoon. Ik kijk uit naar de komende periode en kan niet wachten om aan de slag te gaan met campagnes!