Sinds vandaag is team Pure wederom gegroeid! Met negen jaar online marketing ervaring brengt Arnoud een flinke bagage kennis en ervaring met zich mee. We zijn dan ook verheugd met zijn komst. Benieuwd naar zijn achtergrond? Lees dan zijn introductie.

Arnoud aan het woord

Mijn eerste stappen in de online wereld waren simpele dingen als het aanmaken van een pagina, het keuren van affiliate orders en acties aanmaken voor de website. Naarmate de tijd vorderde kreeg ik steeds meer allround kennis van online marketing waarbij ik het erg leuk vond om van alle disciplines kennis op te doen. Inmiddels zijn we bijna 9 jaar verder en heb ik altijd vanuit klantzijde samen gewerkt met diverse online marketingbureaus.

Gaandeweg begon mijn interesse en nieuwsgierigheid om de klant te adviseren over online marketing steeds groter te worden. Hier ligt dan ook direct mijn kracht. Door al die tijd kennis van verschillende disciplines te hebben opgedaan, kan ik dit nu in de praktijk brengen en met klanten meedenken om de gewenste doelstelling te behalen. Ik kom het best tot mijn recht wanneer ik bezig ben met het analyseren van data in Google Analytics, advertising campagnes kan optimaliseren, mee kan denken om prestaties van de website te verbeteren en samen met de klanten op zoek kan gaan naar interessante activiteiten om online door te groeien. Nu ik aan de slag ben gegaan bij Pure, wil ik graag mijn kennis verder verdiepen en kijk ik er naar uit om zowel bestaande als nieuwe klanten online verder te helpen.

Wil je graag iets meer weten over mij? Ik ben 36 jaar, woonachtig in Apeldoorn en heb een passie voor voetbal, kijk graag een goede serie op Netflix, ben liefhebber van (verre) reizen en ben trotse papa van een zoontje en word trotse papa van een dochter.