Sinds vandaag is Anouk bij Pure begonnen aan haar afstudeerstage voor de komende vijf maanden. Deze periode staat voor Anouk in het teken van het verhogen van de naamsbekendheid van ons bedrijf. Want hoe kan deze worden vergroot? Tijd om Anouk aan jou voor te stellen.

Anouk aan het woord

Sinds 1 februari ben ik bij Pure begonnen met mijn afstudeerstage. Daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Anouk van der Maeden en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in het mooie dorp Elst en ben hier nog steeds woonachtig. Het liefst maak ik mooie reisjes, ga ik de terrassen in Elst of Arnhem af en geniet ik van leuke uitjes. Daarnaast sta ik drie keer in de week met mijn vriendinnen op het hockeyveld bij HCOB in ons enige echte vriendenteam.

Momenteel ben ik vierdejaars student van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarom is het tijd voor de laatste fase van mijn opleiding: het afstuderen. Toen ik op zoek ging naar een afstudeeropdracht wist ik één ding zeker: dit moet een afstudeeropdracht in de richting van online marketing zijn. Tijdens mijn studie en de minor Digital Marketing heb ik veel van het online marketingvak ontdekt. Sindsdien is mijn interesse in dit vakgebied alleen nog maar groter geworden. Bij Pure krijg ik de mogelijkheid om deze passie verder te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik in de aankomende vijf maanden veel van mijn collega’s bij Pure ga leren op het gebied van online marketing. Ik hoop eind juni succesvol af te studeren en kan niet wachten om met heel veel nieuwe kennis het werkveld in te gaan!

Door: Peter