Op 25 en 26 maart wordt alweer de 30e editie van de Bedrijven Kontakt Dagen Arnhem gehouden. Als echt Arnhems bedrijf is Pure IM natuurlijk ook aanwezig. Tijdens de BKD in de Rijnhal in Arnhem worden zo’n 7.000 bezoekers verwacht en wij zien dan ook enorm uit naar leuke gesprekken en het ontmoeten van gepassioneerde ondernemers.

Pure IM op de BKD ArnhemGratis website scan

Ben jij ook op de beurs aanwezig en wil je eens een kritische blik op je website laten werpen? Kom dan even langs de Pure Internet Marketing stand. Wij geven namelijk tijdens de beurs gratis website checks en tips aan ondernemers. Je kunt onze stand vinden op locatie 126, nabij de Gemeente Arnhem.

Workshop

Wil je meer leren over adverteren in Google Ads? Woon dan onze workshop “Rendabel adverteren in Google” bij. eborgers Borgers zal tijdens deze presentatie behandelen hoe je dit kanaal als ondernemer het beste kunt inzetten. Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je Google Ads zo effectief mogelijk inzet. De workshop wordt gehouden op 26 maart om 15:00.

Arnhems Ondernemer van het Jaar

Voordat de beurs wordt geopend zal de BKD in samenwerking met Wegener Media de prijs voor Arnhemse ondernemer van het jaar uitreiken. Tijdens dit programma zal Pure IM een inspirerende presentatie geven over online marketing valkuilen. Het bekendmaking en uitreiking zal op 25 maart om 13:00 beginnen.

Kun je niet wachten en wil je nu al een website check?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Pure IM denkt graag mee over de meest geschikte inzet van online marketing binnen jouw bedrijf.