De laatste dag van het jaar mag niet worden uitgezwaaid zonder een terugblik. Ons jaar was wederom een bewogen en gaaf jaar. In dit overzicht vind je de Pure IM hoogtepunten van 2015.

Groeien en knallen

Klimmen-bij-Mountain-Network-in-ArnhemDe kernwoorden dit jaar waren “groeien” en “knallen” bij ons op kantoor. Alles stond in het teken van het laten groeien van onze klanten, maar ook ons klantenbestand. En niet zonder succes kunnen we concluderen. Onze klanten maar ook wijzelf draaiden een top 2015. Zoek je de 9 tot 5 mentaliteit? Daarvoor moet je niet bij ons zijn, waar nodig werd er dit jaar dan ook tot in de late uurtjes geknald. Ons hoor je niet klagen: enkel gave dingen waar we ons mee bezig hebben mogen houden. Ons team is dit jaar verder gegroeid en zo moesten het aantal pizza’s tijdens onze tweemaandelijkse “Pure Pizza Night” dan ook worden verdubbeld. FYI: tijdens de PPN behandelen we met z’n allen onder het genot van een pizza en een biertje bepaalde cases van klanten, waaruit weer interessante ideeën en denkrichtingen voortkomen.

Dit jaar zijn we vrolijk verder gegaan met het publiceren van blogs, achtergrondartikelen en onderzoeken. Op het Pure IM blog hebben we 51 artikelen gepubliceerd speciaal voor jou. Maar ook op sites als Marketingfacts.nl, Frankwatching.com, Sprout.nl, Emerce en Dutchcowboys zijn weer veel van onze bijdrages te vinden dit jaar. Ook het aantal leden van de Pure IM nieuwsbrief is in 2015 weer flink gegroeid.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Foei! Geen nood, het kan alsnog via de inschrijven nieuwsbrief pagina. Maar naast hard werken moet er ook worden ontspannen en gelachen. Zo hebben we tijdens de VriMiBo hevige strijd gezien tijdens potjes “vingervoetbal”. Tot grote hoogte, of minder grote hoogte wegens knikkende knieën en angstzweet, klommen we tijdens ons klimavontuur bij Mountain Network in Arnhem. De Pure IM maagjes werden gevoed onder het genot van een goed glas wijn tijdens het jaarlijkse oVVice kerstdiner. En natuurlijk niet te vergeten heerlijke potjes FIFA, waarbij onkunde werd gecombineerd met fraaie hoogstandjes. 1

Wist je dat..

 • We dit jaar 6.913 kilometer hebben gereden? – Dat is van Arnhem naar Accra in Ghana.
 • Onze website dit jaar 83% meer is bekeken dan vorig jaar?
 • We dit jaar drie verschillende koffiemachines hebben getest? – Het blijvertje is overigens de Bosch TCA5309 Espressomachine.
 • Het aantal whiteboards op ons kantoor is gestegen van één naar drie stuks.
 • De beste gelezen blogs op onze site dit jaar waren:
 • eborgers de auteur is van deze top drie?
 • We dit jaar de Forbes hebben gehaald?
 • De meeste bezoekers van onze website dit jaar kwamen uit Amsterdam, Arnhem en Rotterdam?
 • Er dit jaar slechts één plant op ons kantoor is overleden?
 • Ralph en Eddie dit jaar (volgens sommige te) veel praten over Harley Davidson?
 • Onze handleidingen pagina’s het meest populair zijn?

Arnhem-Accra

Rest mij iedereen van harte te bedanken voor een onwijs gaaf 2015 en jullie allen een gezond en gelukkig 2016 toe te wensen.