Zoals gebruikelijk bij het aanbreken van een nieuw jaar blikken ook wij terug op het afgelopen jaar. Ik mag wel concluderen dat 2014 een mooi jaar was voor Pure IM, waar we in dit blog kort op terug willen blikken.

Groeien

In 2014 hebben we enorm veel leuke en interessante mensen mogen ontmoeten. Gesprekken met mensen uit diverse expertises en vakgebieden. Ook op zakelijk vlak heeft Pure IM erg grote stappen gezet en hebben we aan erg gave nieuwe projecten mogen werken. Uiteindelijk zijn we uit ons jasje gegroeid en hebben in november de verhuisdozen ingepakt en onze intrek gedaan in een nieuw kantoor aan de Jansbuitensingel in Arnhem. Maar ook mogen we per 2 januari een nieuw gezicht verwelkomen, fhoogland is ons team namelijk komen versterken als online marketing consultant. Pure-IM-at-Ovvice

Online en offline

Het afgelopen jaar stond mede in het teken van de bekendheid van Pure IM verder uitbouwen. Zo stonden we in maart twee dagen op de BKD beurs in de Rijnhal te Arnhem, enorm leuk om te doen en gaaf om zoveel gepassioneerde ondernemers te spreken over ons online marketing. Maar dat is niet het enige, ook hebben we in 2014 weer veel gastcolleges gegeven aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en sprak eborgers tijdens een ontbijtsessie van de MKB servicedesk en de Zaak. Uiteraard hebben we ook online onze aandacht gegeven en bijna een boek vol tips, analyses en columns geschreven. Met veel plezier schreven we voor Frankwatching.com, Marketingfacts, Sprout en Hostnet. Maar ook het Pure IM blog is niet vergeten, waar we trachten ondernemers te helpen en inspireren op online marketing vlak.

Enkele feiten

Liefde voor ons vak, doelgericht werken en trots zijn op het eindresultaat. Dit is waar wij in geloven en in dat kader wil ik nog de volgende feiten met jullie delen.Wist je dat:

  • Onze website 293% meer bezoekers had dan in 2013
  • Marktaandelen zoekmachines Q1 2014 het best gelezen blog is
  • Dat 52% van onze bezoekers het blog heeft bekeken
  • Wij 6.616 kilometer hebben gereden dit jaar
  • De over ons pagina een van de best bekeken pagina’s was
  • rwolbrink overgebleven lading chocolaatjes (200+) van de beurs heeft doen verdwijnen
  • eborgers en rwolbrink een heuse fotoshoot hebben gedaan
  • Bezoekers van de website voornamelijk uit Amsterdam en Arnhem komen

Namens Pure IM wil ik iedereen hartelijk danken voor een top 2014 en op naar een geweldig nieuw jaar.Selfie-eborgers-en-rwolbrink